DOLAR 32,5951
EURO 34,7912
ALTIN 2404,466
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gaziantep Sanko Park AVM yerinde aşı uygulamasına ev sahipliği yapan ilk AVM oldu

    Gaziantep Sanko Park AVM yerinde aşı uygulamasına ev sahipliği yapan ilk AVM oldu
    17.06.2021
    A+
    A-

    Esas Gayrimenkul’ün yönetimini gerçekleştirdiği Gaziantep Sanko Park AVM, sektörde bir  ilki gerçekleştirdi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan  görüşmeler sonucunda, “yerinde aşı” uygulamasına ev sahipliği yaptı. Sanko Park AVM ziyaretçileri, alışveriş merkezi içerisindeki belirlenen bölgede aşılanmaya başladı. İlk aşıyı ise SankoPark AVM Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu oldu.

     

    Gaziantep’in buluşma noktası Sanko Park AVM, İl Sağlık Müdürlüğü’nün izni ile Gaziantep’in aşı istasyonlarından biri haline geldi. Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından oldukça önemli olan bu gelişmeyle Sanko Park AVM bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

     

    Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, konuya ilişkin açıklamasında “Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği çatısı altındaki alışveriş merkezlerimiz, İl Sağlık Müdürlükleri ile irtibata geçmiş, Sağlık Bakanlığımız ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca önderliğinde başlatılan Covid-19 aşılama kampanyasına lokasyon göstererek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmişlerdir. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğünün izni ile Esas Gayrimenkul’ün yönetimini üstlendiği Gaziantep Sankopark AVM, aşı istasyonlarından biri haline gelmiştir. Bir sonraki aşamada Van ilimizde ve ardından diğer illerimizde de İl Sağlık Müdürlüklerinin izniyle alışveriş merkezlerimizin aşılama merkezleri olarak da halkımıza hizmet vermeye devam etmesini arzu ediyoruz.” dedi.

     

    Esas Gayrimenkul Varlık Yönetim Lideri  Nevzat Yavan, “Pandemiye karşı verilen her türlü mücadelede toplumumuzun yanında yer alıyoruz. ‘Burda Sağlığınız Esas’ uygulamamız doğrultusunda, aşılama sürecine katkı sunma amacıyla, alışveriş merkezlerimizi sürece dahil ediyoruz. Bunun ilk aşamasında, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Esas Gayrimenkul olarak yönetimini gerçekleştirdiğimiz Sanko Park AVM, Gaziantep’teki aşılama istasyonları arasındaki yerini aldı. Bu uygulama sektörümüz için ilk olma özelliğini taşıyor. Sanko Park AVM’ye gelen Gaziantepliler, alışveriş merkezi içerisindeki aşı istasyonunda aşılarını olabilecek. Sahip olduğumuz emek ve birikimi toplumsal fayda doğrultusunda kullanmaktan mutluluk duyuyoruz. Alışveriş merkezi ekiplerimiz ile birlikte, faaliyet gösterdiğimiz şehirlere değer katma konusundaki çabalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.