DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GCA, ambalaj tasarımları ile de sektörde fark yaratıyor

    GCA, ambalaj tasarımları ile de sektörde fark yaratıyor
    26.08.2023
    A+
    A-

    Teknolojinin gücünden yararlanmak adına dijitalleşmeyi odağına alan Türkiye’nin öncü cam ambalaj üreticisi GCA, katma değerli ürünleri ile tüm faaliyet alanlarında fark yaratmaya devam ediyor. Geniş tasarım ekibinin inovatif tasarımlarıyla bu zamana kadar birçok prestijli ödülün sahibi olan GCA, bu sene ise dünya çapında ambalaj tasarımı alanında en saygıdeğer ödüller arasında yer alan Pentawards 2023’te “Professional Concept” kategorisinde finalistlerden biri oldu.

    2015 yılından bu yana katma değerli ürünleriyle cam ambalaj sektöründe fark yaratan GCA, konusunda deneyimli, uzman ve dinamik tasarım ekibi ile sektörde önemli başarılara imza atıyor. Ambalajlarının yüzde yüz geri dönüştürülebilir ve sağlıklı olmasının yanı sıra tasarımlarına da büyük bir özen gösteren GCA, marka hikâyelerini ambalajın tasarımı ile birleştirerek tüketicilere hem estetik hem de fonksiyonel bir deneyim sunuyor.

    “3 boyutlu düşünüyor, tasarlıyor ve işimizi özenle yapıyoruz”

    Ambalaj tasarımının en önemsedikleri konulardan biri olduğunu belirten GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret, “Ürünün kalitesi ne kadar üstün olursa olsun, ambalajın sunumu ve tasarımı, tüketicinin ilk etkileşimde bulunduğu yüzüdür. Doğru bir ambalaj tasarımı, markamızın değerlerini, vizyonunu ve kalitesini tüketicilere başarılı bir şekilde yansıtır. Tüketicinin raflarda bir ürünü seçerken saniyeler içinde bir karar verdiğini düşünürsek, bu saniyelerin ambalaj tasarımı sayesinde olumlu bir izlenimle sonuçlanması bizim için son derece kritik. GCA olarak biz 3 boyutlu düşünüyor, tasarlıyor  ve işimizi özenle yapıyoruz. Bu nedenle GCA olarak, her geçen gün üzerine koyarak geliştirdiğimiz tasarım gücümüzle, iş ortağımız olarak gördüğümüz müşterilerimize yenilikçi ve ilgi çekici tasarımlar sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Ulusal ve uluslararası arenada birçok ödüle layık görüldü

    Tasarımlarının her aşamasında yüzde 100 müşteri memnuniyetini ön planda tutan GCA, sürdürülebilir malzemeler ile yenilikçi ambalajlar geliştiriyor. Sürdürülebilirlik ve inovasyonun yanı sıra, markaların kimliğini ve ruhunu da ambalajlara yansıtan GCA, özgün ve yaratıcı tasarım ekibi ile ambalajların raflarda öne çıkmasını, tüketicinin dikkatini çekmesini ve markasının hikâyesini yansıtarak tüketici ile duygusal bağ kurmasını sağlıyor. Hem ürün kalitesi hem de ambalaj tasarımındaki eşsiz özgünlük ile sektörde öncü bir rol oynayan GCA, Pürsu şişesi ile Ambalajın Ay Yıldızları Altın Ödül 2020, Worldstar Winner 2021, Design Turkey 2021, AsiaStar Ambalaj Ödülü 2022 gibi ödüllerin sahibi oldu. Ayrıca Bahçeden Reçel ile Ambalajın Ay Yıldızları Altın, Taşkesti Su ve Abant su şişeleri ile ise Ambalajın Ay Yıldızları Bronz Ödül’e layık görülen GCA, Serel Tahin-Pekmez ile de Ambalajın Ay Yıldızları Yetkinlik Ödül’ünü aldı. Öte yandan Mai Dubai su şişesi ile 2019 Red Dot Design Award Winner ve 2020 Silver A’ Design Award Winner ödüllerini kazanan GCA, son olarak dünyaca ünlü tasarım yarışması Pentawards 2023’te “Professional Concept” kategorisinde inovasyon ve estetiği birleştirdiği tasarımı ile finalde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.