DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit Olona duş teknesine iF Desing Award’dan ödül

    Geberit Olona duş teknesine iF Desing Award’dan ödül
    28.07.2021
    A+
    A-

    Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’daki hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olan Geberit, Olona duş teknesiyle iF Design Award 2021’de ödül almaya hak kazandı. Tüm tasarım ve üretim süreçlerinde tüketici ihtiyaçlarını gözeten Geberit’in geliştirdiği Olona duş tekneleri, kendi içerisinde eğime sahip olması ve montaj kolaylığı sağlamasının yanı sıra 25 farklı ölçüsüyle de değişen ihtiyaçlara kolaylıkla cevap verebiliyor.

    Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, özgün tasarım diline sahip ürünleri sayesinde bir ödüle daha layık görüldü. Global trendleri yakından takip ederek teknolojiyi ürünlerine kodlayan Geberit, Olona duş teknesiyle dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olan iF Design Award 2021’de ödül aldı.

    Tasarımı ve fonksiyonelliği açısından jürinin beğenisini kazanan Olona duş teknesi, kare ve dikdörtgen olmak üzere 25 farklı ölçüsüyle küçükten büyüğe her banyoya hitap ediyor. Taş reçine döküme sahip Olona, zemin seviyesinde bir duş teknesi olarak monte edilebilmesinin yanında kolay renovasyona uygun olarak bitmiş seramik yüzey üzerine de monte edilebiliyor. Engelsiz yapıya uygun ürünlerin kendi içerisinde bulunan eğimi sayesinde suyun her taraftan tahliye özelliği yüksek sifona doğru yönlenmesini sağlıyor. özelliği ise montaj süreçlerini kolaylaştırıyor. Olona’nın her banyoya rahatlıkla uyum sağlaması ise maksimum tasarım özgürlüğünü beraberinde getiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.