DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit’in marka kimliğine Red Dot Ödülü

    Geberit’in marka kimliğine Red Dot Ödülü
    15.06.2021
    A+
    A-

    Dünya çapında en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen ve uluslararası uzman jürisi ile her yıl üstün tasarım performansı gösteren üretici markaları veya tasarımcılarını ödüllendiren Red Dot Tasarım Ödülü, bu yıl ‘Marka Tasarımı ve Kimliği’ kategorisinde Geberit’in oldu.

    150 yıldır sıhhi tesisat sektörünün öncü markalarından biri olan Geberit, dünyanın en prestijli ödüllerinden Red Dot Tasarım Ödülü’ne “Marka Tasarımı ve Kimliği” kategorisinde üstün tasarım performansıyla layık görüldü. İsviçreli sıhhi tesisat devi, marka dönüşüm sürecinde geldiği noktayı Red Dot Ödülü ile taçlandırırken Geberit’e ödül, iş modelinin stratejik yönünü ve genişlemesini yansıtan yeni marka kimliği için verildi.

    Geberit’in yeni görünümüyle sektörde farklılaştığını ve bu farklı tasarımla da Red Dot Ödülü’ne değer görüldüklerini belirten Geberit Pazarlama ve Markalar Başkanı Dr. Martin Baumüller, “Sektörümüzde bir benzeri olmayan bu görünüm, Geberit’in B2B sektöründe bilinir ve itibarlı olmasına katkı sağlıyor. Tasarım ekibimizin bu değerli çalışmayı ortaya koyması bizim için çok kıymetli. Duvar arkası uzmanlığımızı duvar önüne taşıdığımızı ifade eden bu tasarımın, Red Dot Tasarım Ödülü’nün tanınmış jürisi tarafından fark edilmesi ve üstün yaratıcılıkta görülmesi bizi çok mutlu etti. Başarımızla tüm ekibimiz gurur duyabilir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.