DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gece ve gündüz rahat ettiren emzikler

    Gece ve gündüz rahat ettiren emzikler
    15.05.2018
    A+
    A-

    Anneler ve bebeklerinin hayatlarını kolaylaştıran Wee Baby, geliştirdiği ürünlere gece ve gündüz emziklerini ekledi. İşlevli ve konforlu tasarımlarıyla gece ve gündüz emzikleri, annelere kolaylık sağlayacak

    Bebeklerin emme içgüdülerini tatmin eden ve onları güvende hissettiren emzikler; uç yapıları, boyutları ve üretildiği malzemeye göre kendi içinde de çeşitlere ayrılıyor. Wee Baby’nin gece ve gündüz için ayrı olarak tasarladığı konforlu emzikleri anneler ve bebeklerine yardımcı oluyor.

    Rahat bir uyku için geliştirildi

    Kapaklı gece emziği karanlıkta parlayan fosforlu rengi sayesinde, gece kaybolduğunda ışıkların açılmasına gerek kalmadan emziğin kolaylıkla bulunmasını sağlıyor. Böylelikle bebeklerin gece uykuları bölünmüyor. Aynı zamanda sapsız olan emzikler, bebekler uyurken emme esnasında  ses yapmıyor, onları rahat ettiriyor. Gündüz için tasarlanan kapaklı emzikler ise aynı rahat ve konforlu tasarımın saplı modeli olarak geliştirildi.

     

    Sağlıklı silikon emzik ucu

    Üretimde FDA standartlarında gıda ile temas edebilen BPA içermeyen hammaddeler kullanılarak üretilen gece gündüz emziklerinin silikon emzik ucu, pürüzsüz, kokusuz ve şeffaf. Ortodontik damaklı silikon emzik uçlarıyla, bebeğin emme hareketine uyum sağlıyor ve doğal damak yapısını ve diş gelişimini destekliyor. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilen PP koruyucu kapağı ise kullanım rahatlığı sağlayarak emziğin kullanılmadığında temiz kalmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.