DOLAR 32,2505
EURO 34,7823
ALTIN 2401,488
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleceğin bilim insanları bu kitle yetişiyor

    Geleceğin bilim insanları bu kitle yetişiyor
    16.03.2021
    A+
    A-

    Dünya üzerinde gözle görülemeyecek mikroskobik boyutta milyonlarca gizemli organizma yer alıyor. Teleskop, mikroskop ve dürbünleriyle dünyanın en ünlü üreticileri arasında yer alan Celestron’un 44120 Mikroskop Kiti, çocukların; canlıların gözle görülemeyecek gizemlerini ortaya çıkarmasına ve bilimin kapılarını aralamasına yardımcı oluyor.  

    En gelişmiş teknolojileri kullanarak üstün görüş ve izleme performansı sunan mikroskoplara imzasını atan Celestron, canlıların gizemli dünyalarını incelemeleri için çocukları, Celestron 44120 Mikroskop Kiti ile buluşturuyor.

    Bakterilerden mikroplara, tek hücrelilerden en karmaşık hücreli mikroorganizmalara kadar birçok canlıyı en ince detayına kadar inceleme ve izlemeye fırsat tanıyan set, 28 parçasıyla tüm ihtiyaçları bir arada sunuyor. 100x, 600x, ve 1200x olmak üzere 3 farklı objektif lensi bulunan, metal gövdeli, son derece dayanıklı ve kullanışlı mikroskopun da yer aldığı sette, çocukların yaptığı araştırmaları kaydetmeleri için 7 boş slayt, 5 hazır örnek slayt ve 7 slayt kapak fiş ve etiketleri hazır geliyor.

    Plastik neşter, cımbız, işaretçi, 2x büyüteç, kuluçkahane ile tuzlu su karidesi ve deniz tuzu örneklerinin de yer aldığı set, kullanım sonrası kolay taşıma ve saklama için kalıplı taşıma çantası bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.