DOLAR 32,2792
EURO 35,0121
ALTIN 2475,811
BIST 10539,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleceğine Zemin Yarat Öğrenci Proje Yarışmasının 10. Dönemi başladı!

    Geleceğine Zemin Yarat Öğrenci Proje Yarışmasının 10. Dönemi başladı!
    13.12.2023
    A+
    A-

    Gerflor Türkiye’nin desteklediği Geleceğine Zemin Yarat öğrenci proje yarışmasının 10. dönemi başladı! Birbirinden değerli jüri üyelerinin yer aldığı yarışma, mimarlık öğrencilerinin bitirme projelerinden bir önceki dönem teslim ettikleri okul projelerini kabul ediyor. Programlı seyahat bursu kazanma şansı için son başvuru tarihi 22 Şubat 2024!

    Geleceğine Zemin Yarat, geleceğin mimar adaylarına ufuklarını genişletecek unutulmaz bir seyahat imkanı sunmayı hedefleyen, yarının kentlerini, mekanlarını ve tasarım parametrelerini belirleyecek gençlere değerli bir katkı sağlamayı amaçlayan bir öğrenci proje yarışmasıdır. Türkiye ve Kıbrıs’taki tüm mimarlık lisans bölümü öğrencilerine açık olan yarışma, 2023-2024 bahar ve güz döneminde teslim edilen, geçer not almış, bitirme projesinden bir önceki dönem tamamlanan okul projelerini kabul ediyor.

    10. dönem jürisinde ise yine birbirinden değerli isimler yer alıyor; Ayhan Böyür, Cem Sorguç, Durmuş Dilekci, Ece Ceylan Baba, Esin Tercan, Kurtul Erkmen ve Serter Karataban. Jüri üyelerinden Serter Karataban ile beraber oluşturulacak rota ile programlı seyahat bursu kazanma şansı için takipte kal!

    Son Başvuru Tarihi: 22 Şubat 2024 (23:59’a kadar)

    İlk Değerlendirme Jürisi: 29 Şubat 2024

    Final Jürisi ve Ödül Töreni: 9 Mart 2024

    Yarışma Jürisi:

    • Ayhan Böyür
    • Cem Sorguç
    • Durmuş Dilekci
    • Ece Ceylan Baba
    • Esin Tercan
    • Kurtul Erkmen
    • Serter Karataban

    Detaylı bilgi ve şartname https://www.geleceginezeminyarat.com/tr

    Gerflor Group, yenilikçi, dekoratif ve sürdürülebilir vinil zemin kaplama çözümleri ve duvar kaplamaları tasarlamakta, üretmekte ve pazarlamaktadır. Konut, sağlık, eğitim, spor, perakende, sanayi, ofisler, ağırlama ve taşıma araçları gibi her türlü kapalı pazar uygulama ihtiyacını karşılamak için özel döşeme ve duvar çözümleri geliştiriyoruz. Gerflor Group, Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® ve Gradus® gibi dünyaca ünlü ürün markalarını bir araya getirmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.