DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleneksel lezzetin modern sunumu: Avşar Karamix Maden suyu

    Geleneksel lezzetin modern sunumu: Avşar Karamix Maden suyu
    24.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de üretilen maden sularına yönelik tüketici beklentilerini en iyi düzeyde cevap veren Avşar Doğal Maden Suyu, meyveli mix lezzetleriyle içecek sektörünü ilklerle tanıştırıyor.  Doyumsuz bir lezzet olan Avşar Karamix Maden Suyu, tadını turunçgillerin birleşiminden gelen özel bir formülle sunarken içeriğindeki minerallerle sağlığınızı da destekliyor.

    Avşar Doğal Maden Suyu, Afyonkarahisar’ın şifalı yer altı rezervlerinden elde ettiği mineralli suları birbirinden farklı meyve aromalarıyla bütünleştirerek sağlık ve lezzet kaynağı olmayı sürdürüyor.

    Her yudumda daha iyi hisset!

    Yağ oranı sıfır, şeker oranı düşük, mineraller açısından ise oldukça zengin bir içerikle üretilen Avşar Karamix Maden Suyu, turunçgillerden gelen özel lezzetiyle damağınızda tatlı bir his bırakıyor. Karamix Maden Suyu, tadını son derece sağlıklı bir formülle sunarken günün her saatinde rahatlıkla tüketilebiliyor.

    Yüksek mineral oranları nedeniyle Zengin Mineralli Su olarak nitelendirilen Avşar Maden Suyu ürünleri;  mineral muhteviyatındaki 2.300 mg/lt Bikarbonat, 756,3 mg/lt Sodyum, 80,1 mg/ lt Klorür, 53,8 mg/lt Kalsiyum ve 96,3 mg/lt Potasyum ile Türkiye’de üretilen maden sularının içinde en yüksek değerde yer alıyor. Sade maden suyu dışında ürün portföyü 13 çeşit meyve aromalı maden suyundan oluşan Avşar’ın Karamix’i tekli, 6’lı ve 24’lü paketlerde temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.