DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gelin Damat Fashion Day, İstanbul ve Frankfurt’ta düzenlenecek

    Gelin Damat Fashion Day, İstanbul ve Frankfurt’ta düzenlenecek
    17.01.2023
    A+
    A-

    Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesi 7. Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı gelinlik defilesi bu sene 13 Mart 2023 tarihinde İstanbul Adile Sultan Sarayı’nda, 6 Haziran 2023 tarihinde ise Frankfurt / Almanya Kurhaus Wiesbaden ‘de gerçekleşecek.

    İstanbul Gelin Damat Fashion Day 7. kez GelinDamat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşecek. Almanya’da ise Gelin Damat Dergisi Almanya imtiyaz sahibi Ali Şanlı organizatörlüğünde, Muğurtay yönetiminde yapılacak. İki defilenin dekoreografisini ise Fatih Ömercikoğlu, sunuculuğunu ise Ece Prim ve Burak Törün üstlenecek. Defilelerde Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Şebnem Scheafer, Wilma Ellese, Simge Ünal, gibi birçok yerli ve yabancı ünlü manken podyumda olacaklar.

    Muğurtay ve Şanlı yaptıkları ortak açıklama;

    “Bu sene Türkiye’nin önde gelen modacı ve toptan gelinlik üreticileri ile birlikte sadece ülkemizde değil, Almanya’da da gelinlik modasına yön vermeye hazırlanıyoruz. İstanbul Gelin Damat Fashion Day ‘de 51 modacının en özel gelinlik tasarımlarını evlenecek çiftlerin ve medyanın beğenisine sunarak bu senenin trendleri belirlemiş olacağız. Frankfurt Gelin Damat Fashion Day ‘de, Avrupa’da bulunan toptan gelinlik, damatlık ve abiye alıcıları ile ülkemizin ve Avrupa’nın üreticilerini bir araya getiriyoruz. Organizasyona katılan gelinlik, damatlık ve abiye üreticileri tasarımlarını muhteşem defile şovları ile Avrupalı alıcıların beğenisine sunacaklar. Avrupa’dan ve farklı ülkelerden de firmalar defilede ürünlerini sergileyecekler. Gelin Damat Fashion Day 2023 uluslararası boyutta moda, ticaret ve işbirliklerin gelişmesine katkı sağlayacak. Ayrıca, Gelin Damat Dergisi Almanya yayınımız çok yakında tüm Avrupa’da bayilerde satışa sunulacak.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.