DOLAR 32,5284
EURO 34,7584
ALTIN 2492,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençler VakıfBank’ı beğendi

    Gençler VakıfBank’ı beğendi
    09.09.2020
    A+
    A-

    Yenilikçi bankacılık anlayışıyla hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerle toplumun her kesiminin daima yanında olan VakıfBank’ın, gençler için  başlattığı kampanya büyük ilgi görüyor. Like Card veya Kampüs Kart sahibi gençler, App Store, Netflix, Spotify ve Fizy üzerinden yüzde 50 indirim fırsatı yakalıyor.

    Dijital çağda değişen müşteri taleplerine uygun çağdaş bankacılık çözümleri geliştiren VakıfBank, müşterilerinin daima yanında olmayı sürdürüyor. Gençlerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan ve dönemsel kampanyalarıyla gençlerin beğenisini kazanan Like Card ile gençler, online platformların keyfini çıkarırken, harcamalarının yarısını VakıfBank karşılıyor.

    App Store, Netflix, Spotify ve Fizy platformlarındaki harcamalar için geçerli olacak kampanya 31 Aralık 2020’ye kadar devam edecek. Gençler, VakıfBank Mobil’de yer alan ‘Cepte Kazan’ üzerinden kampanyadan faydalanabilecek. Üstelik ekstre’lerini e-posta yoluyla alan gençler yıllık kart aidatı da ödemiyor.

    Kampanya koşulları 

    • Kampanyaya katılmak için PLATFORM yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 6635’e gönderilmesi veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan ‘Cepte Kazan’ üzerinden katılım sağlanması gerekiyor.
    • VakıfBank Like Card ve Kampüs kartı ile 31 Aralık 2020 tarihine kadar  App Store, Netflix, Spotify ve Fizy üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
    • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan aylık en fazla 15 TL, yıllık ise en fazla 100 TL kazanabilir.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.