DOLAR 32,3035
EURO 34,7005
ALTIN 2412,181
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençpa Aukey ile iş birliği yaptı

    Gençpa Aukey ile iş birliği yaptı
    14.02.2018
    A+
    A-

    “Türkiye’nin Akıllı Tedarikçisi” Gençpa, güvenilir tüketici elektroniği ve mobil teknoloji  aksesuarları tasarlayan ve geliştiren, aynı zamanda Amazon’un en çok satan aksesuar markalarından Aukey ile iş birliği yaptı.

    Endüstri 4.0’ın gerektirdiği çözümlere odaklanan “Türkiye’nin Akıllı Tedarikçisi” Gençpa; donanım uzmanlığı ile en son teknolojileri birleştiren Aukey’in yenilikçi ürünlerini teknoloji meraklılarıyla buluşturuyor. Amazon’un en çok satan aksesuar markalarından olan Aukey ürün gamında; USB-C aksesuarlarından telefon merceklerine, bluetooth ses  ürünlerinden araç şarj kitlerine kadar dijital yaşam tarzını tamamlayıcı pek çok ürün bulunuyor.

    15 yılı aşkın bir süredir iş ortaklarına ve bayilerine katma değerli hizmetler sunan Gençpa Teknoloji Grubu Genel Müdürü Ufuk Gürsoy yeni iş birlikleri hakkında; “Gençpa Teknoloji olarak, alanında en yenilikçi teknoloji firmaları ile iş ortaklığı yaparak ülke ekonomimize katkı sağlamak öncelikli hedefimiz. Bu markalardan biri olan ve birçok yenilikçi ürünü ile Orta Doğu,  Güney Doğu Asya, Kuzey ve Doğu Avrupa ve Latin Amerika’da 20’den  fazla ülkede dağıtım yapan Aukey ürünlerini satış ağımıza katmanın heyecanını yaşıyoruz. USB-C aksesuarları, telefon mercekleri, bluetooth ses  ürünleri ve araç şarj kitlerinden oluşan ürünlerini bayilerimiz ve e-ticaret sitemiz gepasite.com üzerinden sunuyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.