DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Generali Sigorta yeni ofisine taşındı

    Generali Sigorta yeni ofisine taşındı
    20.10.2021
    A+
    A-

    150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, çalışanlarının iş-yaşam dengesini en iyi noktaya taşımak amacıyla aldığı kararlardan bir yenisini daha paylaştı. 2011 yılından pandeminin başladığı ve çalışanların sağlığı için  tam zamanlı uzaktan çalışmaya geçilen Mart 2020 dönemine kadar Beşiktaş Dikilitaş’taki ofisinde müşterilerine hizmet sunan Generali Sigorta, Altunizade’de bulunan yeni ofisine taşındı. Generali Sigorta, yeni çalışma modeliyle birlikte faaliyetlerine Altunizade’deki yeni ofisinde devam edecek. Generali Sigorta çalışanları, yeni ofisi rutin olmayan, yüksek etkileşim gerektiren faaliyetler ve sosyalleşme ihtiyaçları için kullanacak.

    Yeni ofis Generali’nin yenilikçi ve ilerici yönünü yeniden vurguluyor

    2017 yılında başlattığı modelle Türkiye’de smart working-akıllı çalışma modelinin öncüsü markalardan biri olan Generali Sigorta, yeni normal dönemde hayata geçirdiği hibrit çalışma modeliyle ve bu modele en uygun şekilde tasarlanan ofisiyle, yenilikçi ve ilerici yönünü yeniden ortaya koyuyor. Aynı binada aynı anda daha az insanın çalışacak olması, yeni ofisin mevcut konumu ve ulaşım kolaylığı, teras ve balkonları gibi açık alanların ve sosyalleşme alanlarının bulunması yeni ofisin artı yanları olarak dikkat çekiyor. Ofiste yer alan açık-yarı açık ve kapalı alanlar birlikte çalışma, bireysel çalışma ve sosyalleşme için kullanılıyor. Üst yönetim de dahil tüm çalışanların kullandığı tam açık alandan oluşan ofiste, kapalı ofisler ile sabit masalar bulunmuyor. Tüm alanların rezervasyona tabi olması ve önceden mobil bir uygulama ile rezervasyon yapılarak çalışanlar tarafından kullanılıyor olması, ofisin diğer öne çıkan özellikleri olarak göze çarpıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.