DOLAR 32,3558
EURO 34,6778
ALTIN 2413,447
BIST 10117,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genga Yemek Odası salonlara kimlik kazandırıyor

    Genga Yemek Odası salonlara kimlik kazandırıyor
    06.05.2017
    A+
    A-

    Evlerimizi dekor ederken, seçtiğimiz ürünlerin duruşundan, fonksiyonelliğine, malzeme kalitesinden ürün detaylarına kadar birçok konuda daha bilinçli davranıyoruz.

    Yaşam alanlarımızın merkezinde bulunan salonlarımız bizim karakterimizden ve yaşam tarzımızdan parçalar taşıyan sosyal ve aktif alanlardır.  Artık insanlar klasik dekorasyon algısının dışında gerçekten yaşayabildiği ve tarzlarını yansıtabildikleri evlerde yaşamak istiyorlar. Tüm bu beklentilere cevap niteliğinde tasarımlarla farkını ortaya koyan Loda Mobilya, yenilikçi marka kimliği ile sektörün öncü markalarından olmaya devam ediyor.

    Kalite ve yaratıcılık kavramlarını birleştirerek tasarladığı ürünleri ile yaşam alanlarına etkileyici yorumlar katan Loda Mobilya, modern tasarımların sade çizgilerle harmanladığı Genga Yemek Odasını tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

    Samimi sohbetlerinize eşlik eden tasarım…

    Ahşabın sıcaklığıyla beyazın dingin enerjisinin buluştuğu Genga Yemek Odası, kalabalık aile yemeklerinizin yanı sıra en özel misafirlerinizi ağırlarken de en özel yardımcınız oluyor.

    Davet sofralarında sizlere eşlik etmekle kalmayıp misafirlerinize özel bir deneyim yaşatacak olan Genga Yemek Odası, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz güzel anlarınıza eşlik ediyor.

    Ahşapla metal detayların cesur buluşması…

     Loda Mobilya, ev dekorasyonunda doğallıktan yana olanlara harika bir çözümle geliyor. Doğanın ihtişamından ilham alan Genga Yemek Odası, ruhunuzu dinlendirmenize yardımcı olurken, açık ahşap rengi ve beyaz detayları sayesinde salonlarınızda karakterli bir duruş sergiliyor. Açılıp kapanabilir özelliğiyle farklı kullanım imkanları sunan Genga Yemek Odası, fonksiyonel özelliklerin stille buluştuğu bir deneyim sunuyor.

    Konsolunda ahşapla metal detayları buluşturarak cesur bir duruş sergileyen Genga, çekmeceli yapısıyla da saklama alanları yaratmış oluyor. Sandalyelerinde ise farklı fonda yapısıyla dikkat çeken ve minderlerinde bulunan desenleriyle ortama bambaşka bir atmosfer katan Genga Yemek Odası, tercihini doğanın enerjisinden yana yapanların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.