DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gennady Golovkin – Daniel Jacobs boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal yayınlıyor?

    Gennady Golovkin – Daniel Jacobs boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal yayınlıyor?
    01.03.2017
    A+
    A-

    Efsane Kazak boksör Gennady Golovkin uzun sürenin ardından yeni rakibi Daniel Jacobs ile ringe çıkıyor. Orta Sıklet, Hafif Velter Sıklet ve Yarı Orta Sıklet’te yaptığı 36 maçın hepsini kazanan Golovkin’in yeni rakibi Daniel Jacobs.

    DANIELS JACOBS KİMDİR?

    Miracle Man (Mucize Adam) lakaplı 32 yaşındaki, 1.79 boyundaki Amerikalı Daniel Jacobs bugüne kadar yaptığı 33 maçtan 32’sini kazandı ve sadece bir mağlubiyeti bulunuyor. 183 cm boyundaki 30 yaşındaki Amerikalı boksör tek mağlubiyetini 2010 yılında Dmitry Pirgo’dan almıştı. 21’inci maçında mağlubiyetle tanışan Daniel Jacobs, daha sonra yaptığı 12 maçı kazandı. 32 maçın 29’unda rakibini nakavt etmeyi başaran Amerikalı boksör, altı sene önce kansere (osteosarkom) yakalanmıştı. Kanseri yenmeyi başaran boksör, şimdi ringlere döndü ve 18 Mart 2017 tarihinde ünlü Kazak boksör Gennady Golovkin’i mağlup etmeye çalışacak. 12 rauntluk bu önemli maçı ASpor saat 03:00’de yayınlayacak.

    GOLOVKİN: HAYATIMIN EN ZOR MAÇI

    New York MGS’de gerçekleşecek IBF, IBO, WBC, WBA Orta Sıklet unvan maçında ortada olan kemerlerin sahibi Gennady Golovkin, bu maç için “hayatımın en zor maçı” tanımını yaptı. Daniel Jacobs özellikle Peter Quillin maçında göstermiş olduğu performansla dünyayı ayağa kaldırmış bir boksör olarak Golovkin’in karşısına çıkacak. Jacobs rakibi Quillin’i birinci rauntta nakavt etmeyi başardı. Daha önce 1 beraberliği bulunan Quillin böylece 33’üncü maçında ilk mağlubiyetini almış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.