DOLAR 32,2725
EURO 35,075
ALTIN 2474,348
BIST 10502,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerçek bir dijital boru sistemi deneyimi

    Gerçek bir dijital boru sistemi deneyimi
    19.03.2021
    A+
    A-

    The Connection Convention – Gerçek bir dijital boru sistemi deneyimi!

     

    GF Boru Sistemleri, içme suyu, soğutma ve ısıtma alanlarında sürdürülebilir çözümlerini sergilemek için kendi sanal etkinliği olan “The Connection Convention” ile bu yıl dijital ortamda gerçekleşecek olan su, ısıtma ve iklimlendirme sektörünün önde gelen fuarı ISH Digital 2021’e bağlantı kuruyor.  Etkinlik, 23-25 ​​Mart tarihlerinde ”GF Campus“ platformunda gerçekleşirken, etkinliğe ISH’in kendi dijital fuar sayfasından da erişim verilecek.

    GF Campus’de konuklar, içme suyu hijyeni, yenilikçi boru sistemi teknolojisi, sürdürülebilir soğutma ve iklimlendirme suyu teknolojisi alanlarında yeni bakış açıları ile sürdürülebilir çözümler üzerine gerçekleşecek panel, tartışma ve röportajlara katılabilecekler. Etkinlikte aynı zamanda, ziyaretçilerin konuşmacılarla sohbet edip etkileşime geçecekleri alanlar da yer alacak. Etkinlik bitiminde içerik, kampüs medya kitaplığı aracılığıyla isteğe bağlı olarak da sunulabilecek.

    Her şey bağlantılı

    The Connection Convention’ın odak noktasını, içme, soğutma ve ısıtma suyunun taşınmasında dijitalleşme, verimlilik, hijyen ve sürdürülebilirlik oluşturuyor.

    Konuklar fuar süresince farklı günlerde ve içeriklerde GF standında Hycleen Forum, Sanipex Arena ve Soğutma Salonu gibi odalarda düzenlenecek olan etkinliklere katılabilecekler. Ayrıca birebir toplantı imkanı sunulan odalarda yetkillerden ürünler ve özellikleri hakkında detaylı bilgi almak mümkün olabilecek.

    Dijitalleşme ve sürdürülebilirlik kombinasyonu

    Etkinlikte boru sistemleri sektörünün dijitalleşmedeki geleceği, enerji tasarruflu boru sistemleri ile soğutma uygulamalarının bir sonraki aşamaya nasıl taşınabileceği, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliğinin nasıl daha iyi bir şekilde birleştirilebileceği üzerine konuşmalar/sunumlar da gerçekleştirilecek. GF Hakan Plastik Ürün Yönetimi ve İnovasyon Müdürü Ozan Kovancı da konuşmacılar arasında yer alacak.  Sürdürülebilirlik için yenilikçi ve pazar odaklı yeni fikirler geliştirmek üzerine çalışmalar yürüten Ozan Kovancı konuşmasında, GF Silenta Extreme ve GF Aquasytem ürünleri hakkında bilgi verecek. Kovancı, 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek sunumunda ürünlerin sürdürülebilir bir çözüm olarak çevreye olan katkılarına da değinecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.