DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GF Hakan Plastik 2018’e iddialı hazırlanıyor

    GF Hakan Plastik 2018’e iddialı hazırlanıyor
    30.01.2018
    A+
    A-

    2017 yılını yükselen bir grafikle geride bırakan GF Hakan Plastik, Antalya’da düzenlediği bayi toplantısı ile ekip motivasyonunu yükseltirken 2018 için de değişim ve büyümenin devamlılığını planladı.

     GF Hakan Plastik, 19-21 Ocak 2018 tarihlerinda Antalya Susesi Luxury Resort’da gerçekleştirdiği yılın ilk bululması ile bayileri ile değişimin ve gelişimin 2018 yılında da devam edeceğinin sinyallerini verdi.

    “Birlikte değişiyor, birlikte büyüyoruz” teması ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan GF Hakan Plastik Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Batuhan Besler, yıl içerisinde başarılı bir büyüme gerçekleştirildiğine dikkat çekerek ilerleyen dönemler için de yatırım yapmaya ve hedef büyütmeye devam edeceklerini kaydetti. GF birleşmesi ile birlikte hız verilen sistem altyapısı, endüstriyel uygulamalar, izleme araçları ve verimlilik artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra insan kaynağı ve satış kanallarına yatırımın yeni yılda da devam edeceğini belirten Besler, ürün kalitesini de sektör beklentilerinin üzerine taşımayı hedeflediklerini söyledi.

    Yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşen ve üç gün süren toplantıda yönetim kadrosu, bayi yetkilileri ile önceki dönem sonuçlarının değerlendirmesi, yeni dönem hedef ve strateji planlamalarını paylaştılar. Toplantıda ayrıca ilk Türk Dünya Bilardo Şampiyonu ve deneyimli motivasyonel bir konuşmacı olan Semih Saygıner, katılımcılara canlı ve eğlenceli bir anlatımla “Rağmen Başarılı Olmak” konulu bir sunum gerçekleştirdi. GF Hakan Plastik’in “Fark yaratarak değer katıyoruz” ifadesine de gönderme yapan sunumunda Saygıner, hiç bir şeyin tesadüf veya şans eseri olmadığının, azimle çalışarak fark yaratmanın önemi üzerinde durdu. Bu sunumu destekleyen bir başka çalışma ise ters banyo çalışması oldu.

    Ürün sunumuna farklılık katan ters banyo çalışması ile farklı bakış açılarının ve değişimlerin basit bir olgu için bile ne kadar farkındalık yaratabileceği vurgulanmaya çalışıldı. Etkinlik eğlenceli paylaşımlara imkan sağlarken renkli görüntülere de sahne oldu.

    Toplantı Simge Sağın’ın sahne aldığı gala gecesi ile son buldu. Yoğun geçen bir yıl ve yeni hedeflerin konuşulduğu toplantıların ardından katılımcılar yorgunluğu şarkılara eşlik ederek attılar. Gecede ayrıca GF Hakan Plastik’in farklı kategorilerde ödül kazanan bayilerine plaketleri de sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.