DOLAR 32,3842
EURO 34,808
ALTIN 2439,271
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GHO ailesi Ankara buluştu, sektörel yol haritası çizdi

    GHO ailesi Ankara buluştu, sektörel yol haritası çizdi

    Gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), GHO Ofisleri yöneticileriyle bir araya gelerek 2021-2022 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül törenini gerçekleştirdi.

    Ankara Büyükhanlı Otel’de düzenlenen toplantıda Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen GHO Ofisi danışmanları ve yöneticileri buluşarak sektörel yol haritası çizdi.

    Toplantıya konuk olan Emlakjet CMO’su Simgül Madanoğlu, CB Gayrimenkul Profesyoneli Kerem Yenice ve Network Okulu Kurucusu Seçkin Kalkanoğlu da gerçekleştirdikleri sunumlarda iletişim, pazarlama ve gayrimenkuldeki son trendlerle birlikte, kişisel gelişim ve farkındalık hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

    2022 yılında sektörde istikrarlı bir ivme yakaladıklarını belirten GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, kurumsal bir yapı içinde önemli network ve bilgi paylaşımı gerçekleştirdiklerini vurguladı; ekip olarak çözüm odaklı çalışmalarla yurt genelinde büyümeyi sürdürdüklerinin altını çizdi.

    KRİZLER FIRSAT YARATIR

    Tüm ofislere katılımlarından ötürü teşekkür eden GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır da, başarılı çalışmalara imza attıkları 2022 yılında, gayrimenkul sektöründe yaşanan durağan döneme rağmen hedeflerine ulaştıklarını kaydetti.

    Son dönemde yaşanan pandemi süreci ve Rusya – Ukrayna savaşının yarattığı krizlerin Türkiye için bazı fırsat kapılarını da araladığına dikkat çeken Çalgır, “Yaşanan krizleri bir fırsata çevirmeyi bilmek gerekiyor. Pandemi süreci bahçeli ve müstakil konutlara olan talebi tetikledi. İnsanlar artık doğal yaşam arzusuyla kent merkezine yakın nitelikle konut projelerine yöneldi. Türkiye’nin Rusya – Ukrayna savaşında güvenli bir liman olarak her iki ülkeden de talep görmesi yabancılara olan konut satışlarını artırdı. Şu anda başta Antalya olmak üzere; Türkiye’nin 3 büyük kentine yönelik konut talebi devam ediyor. GHO olarak, profesyonel ekibimiz ve kurumsal bakış açısıyla gayrimenkulün tüm alanlarında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İnsanların barınma ihtiyacı da her dönem olduğu gibi devam ediyor. Hizmet verdiğimiz kentlerdeki satış ve ciro oranları da yükselmeye devam ediyor. Aramıza katılan yeni ofislerle birlikte hizmet ağımızı yaygınlaştırıyoruz” diye konuştu.

    Toplantıların ardından gerçekleştirilen gala gecesinde 2021-2022 yılında en çok işlem hacmine ulaşan ve en yüksek satış gerçekleştiren GHO ofislerine de teşekkür plaketi verildi.

    Renkli görüntülere sahne olan gece, tüm GHO ailesinin ellerindeki Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söylemesiyle sona erdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.