DOLAR 32,5931
EURO 34,8495
ALTIN 2495,585
BIST 9655,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giresun Merkez’de 173 konut satışa sunuldu

    Giresun Merkez’de 173 konut satışa sunuldu
    25.08.2022
    A+
    A-

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Giresun Merkez Aksu Mahallesinde inşası devam eden 173 konut kuralı satışa sunuldu.

    Kent dokusunu yansıtan yöresel ve yatay mimarili konutlar
    Yöresel ve yatay mimariyle inşa edilecek konutlarda dış cephede kendine özgü ahşap kaplamaları yer alıyor. Konutların 120’si 2+1 ve 53’ü 3+1 şeklinde tasarlandı.

    Başvurular 22 – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak
    Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 22 – 26 Ağustos tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası AŞ.’nin proje ilindeki şubeleri ve e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler.

    Başvuru şartları
    1) Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dâhilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır.
    2) Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.
    3) Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır.
    4) Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, (İl nüfusuna kayıtlı olmayan hak sahiplerinden sözleşme aşamasında adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alınacak belge istenecektir.)
    Başvuru yapacak vatandaşlar, satış fiyatı ve koşulları için TC. Ziraat Bankası AŞ. Şubelerinden ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www. toki. gov. tr) adresinden detaylı bilgi alabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.