DOLAR 32,2457
EURO 34,806
ALTIN 2429,79
BIST 10055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GİSP tarafından düzenlenen Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek

    GİSP tarafından düzenlenen Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek
    16.02.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat’ta İstanbul’da Esas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenecek. Zirve, Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) liderliğinde; gayrimenkul geliştiriciler, inşaat şirketleri, değerleme şirketleri, mimarlık ve planlama ofisleri ve teknoloji şirketleri katılımıyla gerçekleştirilecek.

     

    Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki ilk Metaverse konulu zirvesi Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Esas Gayrimenkul ana sponsorluğunda ve Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ev sahipliğinde düzenlenecek. Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi; gayrimenkul geliştiriciler, inşaat şirketleri, değerleme şirketleri, mimarlık ve planlama ofisleri, teknoloji şirketleri katılımıyla gerçekleştirilecek. Zirve, sanal arsalar, Metaverse’te mimari yaklaşımlar, Metaverse’te gayrimenkul geliştirme gibi konularda kamuoyunu bilgilendirici konuşmalara ve tartışmalara sahne olacak.

     

    Sanal arsaların nasıl bir değer yarattığı, kira gelirinin ne zaman oluşacağı, değere etki eden faktörlerin ne olduğu, hangi sanal arsaların değerleneceği, hangi Metaverse ortamlarından satın alma yapılabileceği gibi konular Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’nde tartışılacak.

     

    Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’nin diğer sponsorları arasında; Mars Investment, Denge Değerleme, Metaverse Union, Digital Network Alkaş ve NTV yer alıyor.

     

     

    Esas Gayrimenkul hakkında:

    Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştiriyor ve yönetiyor. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, çevre dostu olan ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerine imza attı.

     

    Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, sahibi olduğu alışveriş merkezlerinin yanı sıra yönetimini üstlendiği alışveriş merkezleriyle de AVM yönetimi alanında faaliyetlerine devam ediyor. MalatyaPark, Gaziantep Sanko Park, Konya Kentplaza, Van Alışveriş Merkezi ve Düzce Algünpark projesi kiralama ve yönetim başta olmak üzere tüm süreçlerine rehberlik eden Esas Gayrimenkul, toplamda 12 AVM ve 550 bin m² kiralanabilir alanı yönetiyor.

     

     

    METAVERSE VE GAYRİMENKUL ZİRVESİ PROGRAMI

    23 Şubat 2022, Çarşamba

    Four Points By Sheraton Kağıthane

     

    9:00 Kayıt ve Karşılama

     

    9:20 Açılış Konuşması Hakan Gümüş (GİSP Başkanı)

     

    9:30 ‘Metaverse Ütopya mı Distopya mı?’ Ozan Sönmez (YELLOWX)

     

    10:00 Metaverse Paneli Alphan Manas (Metaverse Union), Emrah Kaya (Youtholding), Burak Soylu (HAR Group, Roofstacks)

     

    11:00 NFT Pazarı ve Metaverse Alemşah Öztürk (4129 Grey)

     

    11:30 Metaverse’te Kent Gelişimi Bünyamin Emeç (XBOTEX)

     

    12:00 Hayaller Metaverse Ali Erhan Tamer (Colony)

     

    12:30 Metaverse’u Doğru İnşa Etmek Ergi Şener (Sabancı Üniversitesi)

     

    13:00 Öğle Yemeği

     

    14:00 Metaverse ve Gayrimenkul Paneli Erden Timur (NEF), Hakan Gümüş (Bosphorus Invest), Görkem Öğüt (ENDEKSA), Nevzat Yavan (ESAS Gayrimenkul)

     

    14:45 Metaverse’ten Arsa Nasıl Alınır? Aybars Dorman (BiLira)

     

    15:15 Metaverse’te Mimari Proje Nasıl Geliştirilir? Panel: Filiz Dağ (Dijital Rönesans), Alper Derinboğaz (Salon Alper Derinboğaz), Ecem Dilan Köse (Bilkent Üni), Zeynep Demirhan (TOBB ETÜ)

     

    16:00 Metaverse’te Gayrimenkul Değerlemesi Baki Budakoğlu (Denge Değerleme)

     

    16:20 Metaverse’te Networking Erdal Uzunoğlu (Networking Danışmanı)

     

    16:40 Metaverse’un Hukuki Boyutu Selma Karaduman (Karaduman Hukuk)

     

    17:00 Metaverse Toplu Deneyimi Sanal gözlüklerle Metaverse Ortamına giriş

     

    18:00 Kapanış

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.