DOLAR 32,4372
EURO 34,7748
ALTIN 2434,305
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GlassHouse, Dell Technologies Forum 2020’nin sponsorları arasında yer aldı

    GlassHouse, Dell Technologies Forum 2020’nin sponsorları arasında yer aldı
    05.03.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, dijital geleceğin temellerinin masaya yatırıldığı Dell Technologies Forum 2020’nin destekçileri arasında yer aldı. Dell Technologies’in Türkiye’deki en yüksek seviye iş ortakları arasında yer alan GlassHouse’un CTO’su Lütfi Yunusoğlu etkinlik kapsamında, “Neden Hibrit Bulut?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

     

    Kamu ve özel sektördeki kurum ve kuruluşların dijital dönüşüm yolculuğuna katkı sunan hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, dijital dönüşüm ekseninde yaşanan ekonomik ve sosyal dönüşümün ele alındığı Dell Technologies Forum 2020’nin sponsorları arasında yer aldı. 3 Mart 2020 Salı günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen etkinlik, farklı sektörlerden bilişim teknolojileri (BT) yöneticilerini bir araya getirdi.

    “BT yöneticileri hibrit buluta geçme konusunda hemfikir”

    İnsanlığa yön veren inovasyonların ve 2030 yılına doğru ilerlerken hangi teknolojik gelişmelerin rehberlik edeceğinin ele alındığı forumda GlassHouse CTO’su Lütfi Yunusoğlu, “Neden Hibrit Bulut?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. BT yöneticilerinin geniş katılımıyla gerçekleşen oturumda geleneksel veri merkezlerinden hibrit buluta uzanan süreç hakkında bilgi veren Yunusoğlu, “Günümüzün ve geleceğin teknolojisinin şekillenmesinde hibrit bulutun çok önemli bir yeri var. Hibrit bulut ile iş birimlerine daha çevik bir şekilde destek olan ve güvenlik sorunlarını azaltan şirketler aynı zamanda maliyetlerini de düşürebiliyor. Geleneksel veri merkezinden buluta geçen büyük işletmelerin yüzde 15, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ise yüzde 36 civarında tasarruf sağladığı tahmin ediliyor. Günümüz BT yöneticileri, hibrit bulutun avantajları konusunda hemfikir. Bu aşamada karşılaşılan en büyük engellerden biri ise BT organizasyonlarındaki insan kaynağının yetersiz oluşu. GlassHouse olarak bu süreçte işletmelere destek oluyoruz. İhtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarladığımız servislerimizle kendilerine en uygun sistemi kurup işletiyor, böylece uçtan uca destek sağlıyoruz” dedi.

    Gün boyu süren etkinliğe Lütfi Yunusoğlu’nun yanı sıra GlassHouse Genel Müdürü Alp Bağrıaçık ve şirket yöneticileri katıldı. BT yöneticileri ile bir araya gelen GlassHouse ekibi, hibrit buluttan SAP çözümlerine uzanan hizmetleri hakkında bilgi verip görüş alışverişinde bulundu.

     

      

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.