DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GNC Makina’da Mehmet Ürek ile yeni bir dönem

    GNC Makina’da Mehmet Ürek ile yeni bir dönem
    16.03.2023
    A+
    A-

    Üretim sektöründe CNC takım tezgahları alanında faaliyet gösteren GNC Makina Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Ürek atandı.  Her yıl ortalama % 80 büyüyerek kendi sektöründe son 10 yılın en hızlı büyüyen şirketi olan GNC Makina, yeni dönemini Mehmet Ürek’in liderliğinde gerçekleştirecek.

    Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Mehmet Ürek, Doğuş Grubu ve Vailliant Group’ta kurumsal satış görevlerinde bulunmuş bir isim. İsveçli ESBE AB firmasında 2010-2016 yılları arasında “Ülke Müdürü” olarak görev alan Ürek, Mas Grup’ta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2019 yılında Wilo Türkiye Genel Müdürü olarak üst düzey yöneticilik yapan Ürek, bundan sonra GNC Makina’nın iş hedeflerine ulaşması için vizyoner kimliğini sergileyecek.

    GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında 

    Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından CNC takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, 2010 yılından bu yana faaliyetleri ve etki alanını büyüterek sürdürüyor. GNC Makina, Victor Taichung, Nakamura – Tome, Grob, Romi, Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarını üreticilerle buluşturuyor.

    İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bölge temsilcilikleri bulunan GNC Makina tüm Türkiye’de satış ve servis hizmeti de veriyor. GNC Makina, savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok sektöre üretim desteği sunuyor.

    Teorik ve uygulamalı online eğitim platformu olan GNC Akademi ile sektörde eksikliği hissedilen uzman operatör yetiştirilmesine katkıda bulunuyor. Eğitim sonunda başarılı olan öğrencileri sertifikalandırarak, iş imkânı sunuyor.

    Üretici firmalara üretim yapacakları CNC makinaları temin eden GNC Makina, üretim öncesi ve sonrasında tüm süreçte danışmanlık hizmeti vererek satış sonrası servis hizmeti ve anahtar teslim proje hizmeti sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.