DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Godiva’dan Sevgililer Günü’ne özel lezzetler

    Godiva’dan Sevgililer Günü’ne özel lezzetler
    11.01.2018
    A+
    A-

     

    Premium çikolata üreticisi Godiva, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine unutulmayacak bir hediye vermek isteyenleri sevgi ve lezzet dolu bir deneyime davet ediyor. Godiva’nın usta şefleri tarafından hazırlanan özel koleksiyon, yenilikçi ve benzersiz Godiva lezzetlerini bir araya getiriyor.

    Sevgi Dolu Lezzetler…

    Sevdiklerimizin hayatımıza değer katan, paha biçilmez birer mücevher olduğunu düşünürüz. Godiva, bu duygulardan ilham alarak, sevdiklerinize birer mücevher olduklarını hatırlatabileceğiniz çok özel bir koleksiyon ve hediye önerisi sunuyor: “Collection Précieuse”. Her bir parçası değerli mücevherlerden esinlenerek hazırlanan Godiva Sevgililer Günü Koleksiyonu, Godiva’nın çikolata şeflerinin bugüne dek imza attıkları en yenilikçi koleksiyonlardan biri olma özelliğini taşıyor.

    İngiliz illüstratör Jessie Ford tarafından tasarlanan sevgi temalı kutularda sunulan Godiva Sevgililer Günü Koleksiyonu, sevdiklerini lezzetle ödüllendirmek isteyenlere benzersiz bir seçenek öneriyor. Koleksiyon, 4, 6, 9, 21 veya 33’lü olmak üzere farklı kutulardaki çeşitleri ile Şubat ayında Godiva mağazaları ve www.godivatr.com‘da satışa sunuluyor.

    Godiva, sevgisini çikolata ile anlatmak isteyenleri, Sevgililer Günü Koleksiyonu ile buluşturmak üzere mağazalarına davet ediyor.

    Godiva Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu;

    Fıstıklı Pralin

    Parlak ve değerli bir mücevher görünümündeki yeşil çikolata, olağanüstü fıstık praliné dolgusu içeriyor.

    Badem & Kahve Pralin

    Kremsi mus dokusunda badem ve kahve praliné dolgusu içeren, sütlü çikolata renginde bir mücevher.

    Badem ve kahveden, leziz fıstık praline uzanan yenilikçi lezzet kombinasyonlarından oluşan mücevher şeklindeki 2 yeni çikolatanın her biri, Godiva şeflerinin seçkin tariflerinden doğmuştur.

    Ünlü İngiliz İllüstratör Jessie Ford tarafından tasarlanan özel paketleme seçenekleri ile sunulan çikolatalar, bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerini etkilemek isteyenlere mükemmel bir seçenek sunuyor.

    Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Godiva 33 adet Pralin Çikolata İçeren Lüks Saten Kalp Kutu

    Bu özel ve eşsiz saten kutu, içerisinde bulunan 33 adet Godiva çikolatasıyla sevdiklerinize verebileceğiniz en dikkat çekici hediyelerden biri. Bu muhteşem kutuyla 14 Şubat’ta sevdiğinizi etkilemek garantili.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.