DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gökyüzünden, topraktan, ormandan ve sudan yansıyan renkler…

    Gökyüzünden, topraktan, ormandan ve sudan yansıyan renkler…
    02.11.2023
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO, 2024 özel renklerinden oluşan, doğadan ilham alarak hazırladığı Yansımalar Koleksiyonu ile gökyüzüne, toprağa, ormana ve suya düşen izdüşümün mekânlarda yaratacağı büyülü ambiyansı duvarlara taşıyor.

    Özenle seçilen renklerden oluşan, iç mekânların doğa ile bütünleşmesini sağlayan Yansımalar Koleksiyonu, bireyleri içsel bir yolculuğa çıkararak hayata yön verirken yeni ufuklara doğru yelken açmaya destek oluyor.

    Gökyüzüne Yansımalar

    DYO, Gökyüzüne Yansımalar Renk Koleksiyonu ile doğadan gökyüzüne yansıyan ışıltıyı evlere davet ederek yaşam alanlarına sonsuzluğun ve huzurun dokunuşunu getiriyor, her anınızda gökyüzüne uzanmayı ve içsel yolculuğu hafifleten bir güzellikle yaşamayı sağlıyor. Gökyüzüne Yansımalar Renk Koleksiyonu’nda 0448 Boş Tuval, 6370 Nazik Menekşe, 6264 Pastel Lila, 0491 Açık Somon, 0753 Doğal Keten ve 0719 Sukulent renkleri yer alıyor.

    Toprağa Yansımalar

    Toprağa Yansımalar Renk Koleksiyonu ile mekânlara doğanın sıcaklığı ve güven veren dokusu geliyor. Toprağın kucaklayıcı etkisi, iç mekânlara şıklık kazandırırken doğanın canlılığını ve güzelliği, duvarlara yansıyor. Bu koleksiyondaki renkler 0742 Derin Mermer, 8563 Çöl Gülü, 8613 Pikan, 0478 Mercan, 8640 Frambuaz ve 8574 Kızıl Toprak’tan oluşuyor.

    Ormana Yansımalar

    DYO’nun Ormana Yansımalar Renk Koleksiyonu ile mekanlarıa ormanın ferahlığı geliyor, ortamlarda yaşayanları tazeliğin büyülü dünyasına davet ederken yaşam alanlarına canlılık katıyor. Doğanın ormana miras bıraktığı ihtişamı yaşam alanlarına yansıtan koleksiyonda 9079 Okaliptus, 0200 Safran, 0091 Güz Yaprağı, 6257 Ladin Çamı, 3339 Asma Sarmaşık ve 9068 Acı Kakao renkleri bulunuyor.

    Suya Yansımalar

    Suya Yansımalar Renk Koleksiyonu ise konforlu bir yaşam alanı ve mekanlara ferahlık katan bir atmosfer sunuyor. Günün stresinden uzaklaştırarak ruhu tazeleyen ve yaşam alanlarını yenileyen koleksiyonda 0042 Kutup Beyazı, 0754 Alp Beyazı, 6242 Firuze, 9083 Sonsuz Gri ve 9129 Oniks renkleri yer alıyor.

    DYO, sınırsız renk seçeneği sunduğu Renk Pınarı ile klasik sınırlı renk elde etme seçeneklerini bir anda binlerce değişik renk seçeneğine çıkarıyor. Sisteme kayıtlı 30 binden fazla renk formülü ile sınırsız renk seçeneğine ulaşabilen Renk Pınarı sayesinde yaratıcı ruhunuzu, yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.