DOLAR 32,5577
EURO 34,8879
ALTIN 2431,346
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gölbaşı Belediyesi’nden Selçuklu Mimarisinde Toki Projesi

    Gölbaşı Belediyesi’nden Selçuklu Mimarisinde Toki Projesi
    05.11.2021
    A+
    A-

    Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda dar gelirlileri ev sahibi yapacak olan TOKİ projesinin müjdesini verdi.

    Uzun zamandır Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde görüşmeler yürüten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten ilçede konut sahibi olmak için bekleyen binlerce dar gelirliye sosyal konut müjdesi geldi.

    Belediye Meclis Toplantısı’nda ilçeye yapılması planlana sosyal konut projesi hakkında bilgi veren Başkan Şimşek “TOKİ Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdik ve TOKİ için ayırılan alanlarını gezdik. Proje alanıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı ve yer tespiti yapıldı. İki veya üç hafta içerisinde yapım projesi ihaleye açılacak. Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

    TOKİ tarafından yapılacak olan sosyal konutların Türkiye’ye örnek olacak bir proje olacağını da sözlerine ekleyen Başkan Şimşek “Dış tasarımında Selçuklu mimarisi esintileri taşıyan yapılarımız, yatay tarzı ile şehirleşme yapısına da uyum sağlayacak.” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.