DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gölcük’te hak sahipleri belirlendi

    Gölcük’te hak sahipleri belirlendi
    22.04.2019
    A+
    A-
    Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Sivritepe Rezerv Alanında hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde bulunan 398 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

    Kura töreni 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Gölcük Belediyesi Kongre Saray’ında noter huzurunda gerçekleştirildi.

    Toplam 2 bin 245 başvurunun yapıldığı projede konut sahibi olan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Yıllardır ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, hayallerinin gerçekleştirmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

    Yatay mimari anlayışla yükseklikleri zemin+4 olan konutların 284’ü 2+1 planında, 114’ü ise 3+1 planında inşa ediliyor.

    Alt gelir grubuna yönelik olan 2+1 konutlar 575 TL’den başlayan taksitlerle %12, %20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.  Orta gelir grubuna yönelik olan 3+1 konutlar ise 1.467 TL’den başlayan taksitlerle %10, %15, %20 peşin 96, 108 ve 120 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

    Döşüm alanlarında çevre düzenlemeleri ve donatı alanlarıyla sosyal ihtiyaçlara da yanıt veren TOKİ, 0-5 yaş okul öncesi çocuk grubundan üniversite gençliğine, kadınlardan erkeklere, tüm nüfus profillerine dönük ihtiyaç ve beklentileri düşünerek yerleşim alanlarını yeniliyor.

    Gölcük İlçesi Sivritepe Rezerv Alanında hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi genelinde konutların yanı sıra 14 dükkân ve cami bulunuyor. Mahalle konseptli projede modern ve geleneksel mimarinin sentezlendi. Hak sahipleri için dükkânları, camisi, parkı, peyzajı ile çağdaş standartlarda kaliteli bir yaşam alanı oluşturularak Gölcük’e yeni bir cazibe merkezi kazandırıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.