DOLAR 32,7682
EURO 35,0901
ALTIN 2456,996
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Golf tutkunları Jumbo Golf Cup’24’te bir araya geliyor

    Golf tutkunları Jumbo Golf Cup’24’te bir araya geliyor
    24.05.2024
    A+
    A-

    Bu yıl ikincisi düzenlenen Jumbo Golf Cup 2024, bugün başlıyor. Golf severler 24-25-26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Golf Federasyonu Silivri Golf Sahası’nda gerçekleşecek Jumbo Golf Cup 2024’te bir araya gelecek. 

    Golf tutkunlarını bir araya getirecek olan turnuvaya iş ve cemiyet dünyasından isimler katılım gösterecek. Üç gün boyunca oyuncular tatlı bir rekabet yaşayacak. Jumbo Golf Cup 2024’te kadın ve erkek kategorilerinde yarışacak oyuncular, final maçlarının ardından ödüllerini Jumbo marka ortakları Adem Atmaca ve Fatih Karaca ile Klassis Golf Kulübü Başkanı Serdar Candar ve Kulüp yöneticilerinin elinden alacak. Jumbo Golf Cup 2024 kategori birincileri THY Business Class gidiş-dönüş bileti ve VIP transferler dahil olarak Antalya Belek’te bulunan Cullinan Golf Oteli’nde beş gün golf tatili kazanacak.

    Jumbo’nun ödüllü koleksiyonu golfü sofra sanatıyla buluşturdu

    Konuklar turnuva süresince Jumbo’nun golf sahalarından ilham alarak tasarladığı ödüllü golf koleksiyonunu da keşfetme imkânı bulacak. Golfün ikonik temalarını ürünlerle eşleştiren koleksiyon, rafine zevklere hitap eden stiliyle golfün sofra sanatıyla buluştuğu bir çizgi yakaladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.