DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Good Life – İyi Yaşam” markaları içerisinde Samsung, teknoloji kategorisinde lider marka oldu

    “Good Life – İyi Yaşam” markaları içerisinde Samsung, teknoloji kategorisinde lider marka oldu
    28.09.2020
    A+
    A-

    Küresel markalar topluluğu Sustainable Brands Turkey için Nielsen tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Türkiye’deki tüketicilerin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıklarına odaklanan “Türkiye İyi Yaşam Araştırması” sonuçlarına göre “Good Life -İyi Yaşam 2020” markaları içerisinde Samsung, teknoloji kategorisinde lider marka oldu.

    Türk tüketicisinin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıkları ve satın alım davranışlarına, iyi yaşamı yeniden tanımlayan ve şekillendiren değerlerine odaklanan “Türkiye İyi Yaşam Araştırması” sonuçları açıklandı.

    Sustainable Brands Turkey için Nielsen Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen araştırma sonucunda belirlenen “Good Life Brand-İyi Yaşam 2020” markaları içerisinde Samsung, tüketiciler tarafından teknoloji kategorisinde lider marka seçildi.

    Aldıkları ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Marka ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barış Gökpınar, “Teknoloji endüstrisinin liderleri olarak, toplumun ilerlemesine, insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya yardımcı olma konusunda özel bir sorumluluğumuz var. İnsanlar, onlara yeni iletişim yolları, yeni çalışma yolları ve yeni bağlantı kurma yolları sunacağımız konusunda bize güveniyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Samsung’u tercih etme eğiliminin yüksek olduğunu memnuniyetle görüyoruz. Bunda piyasaya sunduğumuz yenilikçi ürünler ve Türkiye’ye getirdiğimiz çeşitli özelliklere sahip modellerin de etkisinin yanı sıra tüketicilerimizden aldığımız geri bildirimlere verdiğimiz önemin de büyük etkisi var. Başarımızın en büyük nedenlerinden birisi de kullanıcılardan aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarak onların yaşamına dokunacak yenilikleri sunmamız. Çünkü biz Samsung’da her yeniliği net bir amaç doğrultusunda getiriyoruz: Ürünlerimize güvenen kullanıcıların yaşamını daha iyi ve daha kolay hale getirmek. Tüketicilerin seçimleri sonucu aldığımız bu ödülde tüketicilerin yaşamlarına değer katan, onlara iyi yaşam sunan bir marka olduğumuzun da mutluluk ve gurur verici somut bir örneği.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.