DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gordion AVM’den miniklere ara tatilde Paw Patrol ve Ninja Turtles hediyesi

    Gordion AVM’den miniklere ara tatilde Paw Patrol ve Ninja Turtles hediyesi
    22.11.2019
    A+
    A-

    Gordion AVM, ara tatil döneminde minik ziyaretçileri için çok özel iki ayrı etkinliğe birden ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, ilk kez bir etkinlik alanında bir araya gelen çizgi film kahramanları Paw Patrol ve Ninja Kaplumbağalar ile doyasıya eğlenirken, robotik kodlama seanslarında da LEGO setleriyle, araçlar, dinozorlar ve robotlar yapıyorlar

    ANKARA’DA 150’den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 16-24 Kasım ara tatil döneminde küçük ziyaretçileri için dopdolu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

    Paw Petrol-Ninja Turtles etkinliği…

    4-8 yaş grubu çocuklar, lisanslı karakterler Paw Patrol ve Ninja Turtles etkinliğinde tatilin tadını çıkarıyor. 12:00-20:00 saatleri arasında oyun alanlarında doyasıya eğlenmekle kalmayıp, her gün 3 ayrı seansta da çok sevdikleri Paw Petrol ve Ninja Turtles karakterleriyle tanışma ve fotoğraf çekme fırsatını yakalıyor. Minik ziyaretçiler ayrıca maske atölyesi ve manyetik duvar gibi etkinliklerle de tatilin tadını çıkarıyor.

    Lego ve robotlarla hayata bilim kat

    Gordion AVM’deki ara tatil etkinlikleri bununla da sınırlı değil. Tatil boyunca Gordi Kids Club’ta, çocukların bilişsel yeteneklerini geliştirmeye yönelik “robotik kodlama” etkinliği düzenleniyor. 6-9 ve 10-12 yaş grubu çocuklar, LEGO Education setleri, akıllı LEGO tuğlaları, sensörler ve motorlar kullanarak, robotlar dinozorlar, hava ve uzay araçları ile sürücüsüz otonom araçlar tasarlayıp inşa ediyor ve kodluyor.

    Robotik kodlama etkinliği 14:30-16:00 (6-9 yaş) ve 16:30-18:00 (10-12 yaş) saatlerinde, 2 seans olarak düzenleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.