DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Göz alıcı yemek alanlarında L’unica imzası var

    Göz alıcı yemek alanlarında L’unica imzası var
    18.04.2022
    A+
    A-

    Aynı masa etrafında toplanmanın mutlulukla bir ilgisi olmalı felsefesinin izini süren L’unica, tasarımlarıyla açık havada davetkâr yemek alanları yaratıyor. Şıklığı ve konforu bir arada sunan Nest masa ve Stream sandalye ile bahçe, balkon ve terasları stil sahibi alanlara dönüştüren L’unica, sevdiklerinizle paylaşacağınız en özel yemeklerin vazgeçilmez eşlikçisi olmaya aday.

    Tasarımlarını kalite, dayanıklılık ve estetik unsurlarını ön planda tutarak hayata geçiren L’unica, Nest masa ve Stream sandalye ile yemek alanlarında ihtiyaç duyulan şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Son dönemin en trend modeli olan rope örgünün kullanıldığı Nest masa, göz alıcı bir şıklık yaratırken siyah ve ahşabın sıcak birlikteliğiyle de davetkâr bir görünüm sergiliyor.

    Aynı stilin üst düzey konforla devam ettirildiği Stream sandalye ise hem masayla hem de açık havayla görsel bir bütünlük yakalıyor. Her detayı özenle hazırlanan ve en keyifli yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak Nest masa ve Stream sandalyeye L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.