DOLAR 32,5669
EURO 34,7563
ALTIN 2491,436
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Greenist’ten sürpriz bahar indirimi: %12

    Greenist’ten sürpriz bahar indirimi: %12
    09.03.2017
    A+
    A-

    Şehirden uzaklaşmanın en kısa yolu Greenist’te bahar indirimle geldi. Greenist, metrekaresi 5.030 TL’den başlayan fiyatlarla kat bahçeli ya da dubleks bir eve kolaylıkla kavuşma olanağı sunuyor.



    Doğayla iç içe ve aynı zamanda şehrin merkezinde bir yaşamın kapılarını aralayan Greenist, 2017 baharına özel olarak, %12 indirim kampanyası başlattı. Hiç uzaklaşmadan İstanbul’u ve her gün yeşile uyanma keyfini bir arada sunan, üstelik bunu pek çok farklı seçenekle gerçekleştiren Greenist evleri bahara özel fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.
    İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist’in sunduğu en önemli avantajlardan biri, geniş kat bahçelerine ve teras seçeneklerine sahip olması. Daireleri hem ön hem arka cepheden kuşatan ve tüm katlara yayılan yemyeşil bahçeler ve teraslar dışında, 14 bin metrekareye ulaşan peyzaj alanları da Greenist’i benzerlerinden ayrıştırıyor. Kentin merkezinde olmasına karşın, aynı zamanda küçük bir korunun bitişiğine konumlanan Greenist Evleri, tüm bu olanaklar sayesinde sakinlerine açık havada geçirilecek uzun mevsimler ve bol bol oksijen vadediyor.
    Tümüyle tamamlanmış, hemen oturmaya hazır olan Greenist’in bahar kampanyası, konforu kolaylıkla erişilebilir kılıyor, herkesi açık havaya davet ediyor. Örneğin, kat bahçesine sahip 80 metrekarelik bir dairenin satış fiyatı yalnızca 478 bine iniyor.
    Greenist’te son 10 dubleks daire
    Greenist’te daireler, 77 metrekareden başlayıp 350 metrekareye kadar ulaşıyor. 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1 den 4,5+1’e, teras veya kat bahçeli daire seçenekleri bulunuyor. Bölgenin en geniş dairelerinin yer aldığı projede, bahar ayına özel gerçekleştirilen yüzde 12 indirim kampanyasıyla dairelerin metrekare fiyatları 5.030 TL’den başlıyor.

    7/24 güvenlikli, her an keyifli
    14 bin metrekare peyzaj alanı ve etrafını çevreleyen 80.000 metrekarelik Bahçelievler Semt Korusu ile bölgenin en yeşil projesi olan Greenist, 2800 metrekarelik sosyal alanda, ailenin tüm fertleri için zengin aktivite seçenekleri sunuyor. Açık ve kapalı havuz, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odalarının yanı sıra çocukların özgürce eğlenebileceği oyun parkları, hobi odaları, özel çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, bisiklet parkuru, okul servisi bekleme alanı ve daha fazlası Greenist’in 7/24 güvenlik ayrıcalığı ile çok daha keyifli bir hale geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.