DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE AG Yönetiminde bayrak değişimi

    19.07.2019
    A+
    A-

    Thomas Fuhr, Grohe AG İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirildi

    Jonas Brennwald, Grohe AG İcra Kurulu Başkan Vekilliği ve LIXIL Water Technology EMENA İcra Kurulu Başkanlığına getirildi

    Grohe AG denetim kurulu, Thomas Fuhr’u yeni Grohe AG İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. Ayrıca, halen Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Jonas Brennwald da, Grohe AG İcra Kurulu Başkan Vekilliği rolünü üstlenerek GROHE İcra Kurulu’na katıldı. İnsan Kaynakları & Organizasyon İcra Direktörü Michael Mager ve Finans Direktörü Stefan Gesing’in, GROHE İcra Kurulu üyelikleri sürecek. Lider kadrosunda derhal geçerli olacak olan bu atamalar, hem GROHE İcra Kurulu Başkanı hem de LIXIL Water Technology EMENA İcra Kurulu Başkanı Michael Rauterkus’un istifasının ardından geldi. LIXIL International İcra Kurulu Başkanı Bijoy Mohan, “GROHE’nin önünde, olağanüstü bir büyüme patikası bulunuyor. Organizasyonel yapımızı, EMENA bölgesinde sürekli büyümeyi sağlayacak şekilde düzenliyoruz. Thomas Fuhr’un yeni GROHE CEO’su olduğunu duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Operasyonlar ve Teknolojide deneyimli ve başarılı bir lider olan Fuhr, GROHE’nin imalat ve teknoloji alanlarındaki varlıklarının LIXIL’in global ayak izine entegrasyonuna güç verilmesine yardımcı olacak,” dedi.Bu değişikliklere ek olarak, Jonas Brennwald da, Grohe AG İcra Kurulu Başkan Vekili ve EMENA’daki LIXIL Water Technology iş kolunun İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. LIXIL’in global yetenek, varlık ve markalarını kullanırken GROHE’nin Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki işlerinin büyütülmesinden sorumlu olacak. “Jonas’ı GROHE’nin lider ekibinde ve LIXIL Water Technology EMENA ticari bölgesinin başında görmekten son derece mutluyum. Kendisi, GROHE’nin büyümesini sürdürmeye yönelik çabalarımızın vazgeçilmez bir parçası olacak,” diyen Mohan, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Bunun önemli bir yönünü de müşteri ilişkilerimizin derinleştirilmesi ve Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika genelinde yaygın ağımızın potansiyelinin daha da iyi kullanılması oluşturacak.”Grohe AG İcra Kurulu Başkanı Michael Rauterkus, 12 yılı aşkın sürenin ardından, kendi arzusu ileGROHE’den ayrılıyor. Kasım 2006’da Grohe’ye katılmasının ardından satışın profesyonelleştirilmesini teşvik eden Rauterkus, önce Orta Avrupa satış bölgesi başkanı ve Grohe Almanya Genel Müdürü, Haziran 2009’dan itibaren de Avrupa Başkanı olarak şirketin olumlu gelişimine başarıyla katkıda bulundu. Ekim 2011’de EMEA ve Amerika bölgelerinde Grohe AG Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Michael, 2015 yılında, GROHE CEO’luğuna atandı. Kendisinin liderliğinde, GROHE teknolojide inovasyon ve eksiksiz banyo çözümlerinin hayata geçirilmesi yoluyla son 5 yıl içinde pazarın iki katı büyüme sergiledi. GROHE, IoT çözümleri ile birlikte, sektörün ön sıralarında yer alıyor. Bijoy Mohan, “Michael Rauterkus’a, ortaya koyduğu ve GROHE’nin yenilikçi gücü ve istikrarlı başarısının da temelini oluşturan muazzam adanmışlıktan ötürü teşekkür ederiz.

    Kendisinin liderliğinde, GROHE bu sektörde global pazar lideri oldu,” dedi.Thomas Fuhr hakkında Thomas Fuhr, 2013 yılında getirildiği Grohe AG Operasyonlardan sorumlu İcra Direktörlüğü pozisyonunda, Üretim, Satın Alma, Lojistik, Kalite, Teknoloji, Araştırma & Geliştirme ve Sürdürülebilirlik alanlarında sorumluluk üstlenmiştir. Ayrıca, LIXIL Water Technology için Batarya Kategorisi’nin de başkanıdır. GROHE’deki bu rolünden önce, Thomas Fuhr, Mercedes-Benz’de 22 yıl geçirmiştir. Almanya, Hindistan, ABD ve Birleşik Krallık’ta, Kalkınma, İmalat, Kalite, Lojistik ve Satın Alma’da kapsamlı rollerde yer almıştır.Jonas Brennwald hakkında2012 yılından bu yana GROHE adına çeşitli satış bölgelerinin yönetimini yürüten Jonas Brennwald, en son olarak Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. GROHE’ye katılmadan önce, aralarında Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop, ve otomotiv tedarikçisi Dorman’ın da bulunduğu büyük markaların yönetiminde çeşitli görevler üstlenmiştir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.