DOLAR 32,5099
EURO 34,5709
ALTIN 2492,722
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE, COVID19 krizi nedeniyle Avrupa’daki üretiminde yeni düzenlemeler yaptı

    GROHE, COVID19 krizi nedeniyle Avrupa’daki üretiminde yeni düzenlemeler yaptı
    11.04.2020
    A+
    A-

    GROHE’nin Almanya’daki üretim tesislerinin üretim programlarında değişiklikler yapıldı, son derece sıkı hijyen ve güvenlik tedbirleri alındı. Portekiz’in Albergaria şehrindeki üretim tesisi, 30 Mart ila 12 Nisan 2020 tarihleri arasında üretimine ara veriyor. En son gelişmelere bağlı olarak, tedbirler sürekli olarak gözden geçirilecek

    Dünyanın önde gelen eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryaları markası GROHE, Avrupa genelindeki üretim tesislerindeki çalışanlarını korumak için aldığı önlemleri yeni adımlarla geliştirdi.

    Markanın, Almanya’daki üç üretim tesisinde üretim programları, hijyen tedbirleri ve çalışanlarının güvenliği alanlarındaki en son resmi tavsiye ve yönlendirmeler hayata geçirildi.

    Portekiz’in Albergaria şehrindeki üretime, bölgedeki resmi mevzuattaki en son değişiklikler ve artan risk nedeniyle, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren ara verilecek. Tesisin faaliyetlerine 12 Nisan 2020 tarihinde yeniden başlaması planlanıyor. Albergaria’daki üretimi yapılandırılmış ve düzenli bir şekilde aşamalı olarak durdurma süreci başladı.

    Avrupa’daki fabrikaların yanı sıra, Tayland’ın Klaeng şehrinde bulunan üretim tesisinde de, hijyen standartları ve çalışanların güvenliğinin güçlendirilmesini sağlamak amacıyla sıcaklık kontrolleri gibi, katı prosedürler uygulanıyor.

    GROHE aldığı bu tedbirlerle personelinin güvenlik ve sağlığını korumaya ve pandemiyi kontrol altına almaya yönelik çabalara destek vermeyi amaçlıyor. Şirketin tüm tesislerinde uygulanan düzenleme ve tedbirler, sürekli olarak gözden geçirilerek gerekli düzenlemeler yapılıyor.

    GROHE markası, EMENA bölgesi genelindeki stok ve hizmet düzeylerinin yönetilmesi için, her bir pazarın koşul ve gereksinimlerini de dikkat alarak, iş ortakları ile yakın bir iş birliği içinde çalışıyor.

    LIXIL International Bataryalar Operasyon Direktörü ve Grohe AG CEO’su Thomas Fuhr, “Yeni koronavirüsün yayılması ile, dünya çapında eşi görülmemiş bir durum ile karşı karşıyayız. Geride kalan haftalarda, durumun hem toplumlar hem de ekonomiler üzerindeki etkisinin arttığına şahit olduk. Genel dinamiklere bakıldığında, gerekli aksiyonları belirlemek üzere, değişen koşulları hızla erkenden değerlendirdik. Çalışanlarımızı korumak amacıyla, mevcut tedbirlerimizi daha da sıkılaştırıyoruz,” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.