DOLAR 32,5852
EURO 34,8042
ALTIN 2513,384
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE SPA ile suyun iyileştirici gücünü deneyimleyin

    GROHE SPA ile suyun iyileştirici gücünü deneyimleyin

    GROHE SPA suyun beden, zihin ve ruh üzerindeki olumlu etkilerinden yararlanarak, kullanıcıları lüks su ritüellerine davet ediyor. GROHE’nin en yüksek kalite, en son teknoloji, rakipsiz hassasiyet ve ilerici tasarımını sergileyen GROHE SPA ile banyolarınız bambaşka bir boyut kazanıyor.

    Hiçbir şey yaşam iksiri olan suyla karşılaştırılamaz. Su, canlandırıcı, temizleyici, iyileştiricidir. İster sakinleştirici sesi, ister tenimize verdiği his olsun; suyla, beden, zihin ve ruhumuz için huzur bulmak adına dış dünyanın karmaşasından uzaklaşabiliriz. Banyo, suyun vücut ve zihin üzerindeki olumlu etkilerinin tam anlamıyla yaşanacağı kişisel bir inziva alanı olarak hizmet eder. Burası, çok kıymetli ben-anlarımızın yaşandığı, gizli gücümüzü ve yeni bir enerjiyi bulduğumuz hoşgörülü mutluluğun yeridir. Banyonun rönesansı kavramı ve bir yenilenme alanı olarak artan önemi, banyo planlamasına ilişkin beklentileri de beraberinde getirdi: Banyo, yalnızca kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayan, aynı zamanda kişiliklerini de yansıtan bütünsel bir deneyim alanına, bir ev SPA’sına dönüşüyor.

    Evde kişiselleştirilmiş SPA deneyimi

    Suyun yaşam enerjisinin kaynağı olduğu inancından hareketle, banyo çözümleri ve mutfak armatürleri alanında lider bir dünya markası olan GROHE, GROHE SPA koleksiyonunu yeniden tasarladı. SPA ifadesi, Latince ‘Sudan Gelen Sağlık’ anlamına gelen ‘Salus Per Aquam’ın ilk harflerini temsil etmektedir. GROHE SPA’nın da dayandıği kurucu konsept budur. GROHE SPA, kullanıcının rahatlatıcı su ritüellerini deneyimlemesine olanak tanıyan, benzersiz lüks yaşam alanları yaratmak için özel ürünler sunuyor.

    Pek çok tamamlayıcı unsuru da beraberinde sunuyor

    GROHE SPA, özenle tasarlanmış armatür koleksiyonları, kişiselleştirilebilen tavan duşları ile birçok farklı çeşitte sunulan seramikler ve tamamlayıcı aksesuarları da beraberinde sunuyor. İlerici tasarımlar, lüks bir evde spa deneyimi yaratmak için özenle seçilmiş renkler, malzemeler ve kaplamalarla bütünleşiyor. Çok çeşitli kişiselleştirme seçenekleriyle GROHE SPA, banyoda yeni bir kişisel ifade düzeyi sağlıyor. Özellikle GROHE Atrio ve Allure Brilliant Özel Koleksiyonları, kullanıcılara, benzersiz banyolar tasarlamaları için farklı renk, malzeme, kaplama ve kulp seçenekleri sunuyor.

    Caesarstone ile birlikte üst düzey mühendislik 

    GROHE, son tüketicilerin banyolarında yüksek kaliteli kaplamaya sahip otantik mermer tarzının keyfini çıkarmasını sağlamak için, zamansız ve dayanıklı kuvars tasarımlarında ve musluk kulplarında, banyo tezgah yüzeylerinde bir dünya lideri olan Caesarstone ile ortaklık kuruyor. Caesarstone, dünyanın dört bir yanındaki en seçkin konut ve ticari binalarda kullanılan, üst düzey mühendislikle tasarlanıp üretilen yüzeyler konusunda önemli ve uzun soluklu bir üne sahiptir.  Caesarstone yüzeyler, GROHE SPA Özel Koleksiyonları ile de kombine edilebiliyor.

    GROHE SPA ile su tutkusunun bambaşka bir boyuta taşınacağını ifade eden LIXIL EMENA Küresel Tasarım Lideri Patrick Speck, “GROHE SPA ürünleri, üstün kalite, en son teknoloji, rakipsiz hassasiyet ve ilerici tasarımın kesiştiği noktada yer alıyor. Özel tasarımlar ve banyo için nihai su deneyimi yaratmak için 3D metal baskı gibi sektör lideri üretim tekniklerini kullanarak, neyin mümkün olduğunu yeniden tanımlama ruhuyla faaliyet gösteriyoruz” şeklinde konuştu. GROHE SPA Aqua Rainshower Tavan Duşu Modülleri sayesinde, duş deneyimi de kullanıcının kişisel tercihlerine göre özelleştirilebiliyor. GROHE Allure lavabo bataryasındaki dokunmatik geri bildirim gibi gelişmiş özellikler, GROHE’nin su tutkusunu daha da somut hale getiriyor. Son olarak, GROHE Perfect Match ilkesi, benzersiz olduğu kadar konseptten gerçeğe dönüştürülmesi kolay bir banyo deneyimi için çeşitli ürünlerin biçim ve işlev açısından eşleşmesini sağlıyor.

    Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak

    GROHE SPA, 18-23 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Milano Tasarım Haftası’nda ilk kez tanıtılacak. Brera bölgesinde yer alan GROHE SPA, dünyanın en prestijli sanat müzelerinden biri olan Pinacoteca di Brera’nın çarpıcı mimarisini yansıtacak bir su yüzeyi enstalasyonu aracılığıyla, suya olan gerçek tutkuyu ve genel olarak GROHE SPA Suyla Gelen Sağlık konseptini katılımcılara sunacak. Sergide, GROHE SPA’ya, 3D metal baskılı ürünler, talebe özel tasarlanmış Atrio ve Allure Brilliant Özel Koleksiyonlar, trend lideri GROHE Colours ve markanın duş çözümleri eşlik edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.