DOLAR 32,5604
EURO 34,9787
ALTIN 2448,653
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GS Workinton Türk Telekom Stadyumu’nda açılıyor, ‘Yaşayan Stat’ hayata geçiyor

    GS Workinton Türk Telekom Stadyumu’nda açılıyor, ‘Yaşayan Stat’ hayata geçiyor
    04.08.2017
    A+
    A-

    Ülkemizdeki futbola olan tutku tüm dünyanın yakından bildiği ve hatta imrenerek baktığı bir coşku. Türkiye’de ortak çalışma fikrini getiren ve geniş bir kitleye duyuran Workinton, Türkiye’deki ilk “Yaşayan Stat” projesine de katkı veriyor.

    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda GS Workinton ile yılın 365 günü açık olacak ve Kuzey Tribünü’nde yeşil saha manzaralı bir çalışma alanı inşa edildi. Sarı Kırmızı renklere tutku ile bağlı herkesin hayallerini süsleyen GS Workinton alanında isteyenler şirketlerinin adresini Türk Telekom Stadyumu olarak gösterecek veya Galatarasay efsanelerinin isimleri ile donatılan hazır ofisleri kullanabilecek. Ergonomik ve çalışma ortamına uygun olarak döşenmiş ofislerde masa ve/veya ofis kiralayanlar sadece bilgisayarını alarak ortamda seçtiği hazır ofislere yerleşip çalışabilecekler.

    Diğer yandan maç günleri için isteyenler kombinelerini ve maç biletini GS Workintonalanından alarak ortamın keyfinden ve ikramlarından ofis sahipleri ile birlikte faydalanabilecekler.

    Workinton CEO’su Pınar Massena, ofis kiracılarının toplam 750 m2’lik coworking açık alan ve hazır ofislerde bireysel olarak çalışacaklarını, toplantılarını yapacaklarını söyledi. Massena , “Stat manzaralı alanda kiralama yapanların aynı zamanda alanın hemen önünde bulunan VIP koltuklarda da ofis çalışan sayısı kadar koltuk kullanım hakkı da olacak. Türkiye’nin sportif alandaki en önemli iş projelerinden birine imza atıyoruz. Gerçek anlamda ülkemizin ilk ve tek “Yaşayan Stat” projesinin ilk adımını Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

    GS Workinton ile Türk Telekom Stadyumu, “Yaşayan Stat” hüviyetine bürünecek. Hem Galatarasay Spor Kulübü, hem de Workinton’un büyük emeği ile hizmete açılacak olan GS Workinton’un resmi açılışı 8 Ağustos 2017 Salı günü gerçekleştirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.