DOLAR 32,2626
EURO 34,7001
ALTIN 2400,05
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Guess Kids Uğur Böceği Kapsül koleksiyonunu moda sever çocuklarla buluşturuyor

    Guess Kids Uğur Böceği Kapsül koleksiyonunu moda sever çocuklarla buluşturuyor
    13.09.2018
    A+
    A-

    Amerikan giyim markası ve perakende zinciri GUESS ile ödüllü global bağımsız animasyon stüdyosu ZAG, özel bir GUESS x “Mucizevi Ol” Uğur Böceği çocuk kapsül koleksiyonu hazırlamak için bir işbirliğine imza attı.Koleksiyon, popüler TV animasyon dizisi ZAG HEROEZ™ Mucize™- Uğur Böceği ve Kara Kedinin Maceraları’nda yer alan ikonik süper kahramandan ve Parizyen stilden ilham alıyor. Koleksiyon, GUESS’in modern dokunuşlarının, GUESS markasının bilinen kalite ve tasarımının bir araya gelmesiyle hayata geçecek.“Mucizevi Ol” Uğur Böceği kapsül koleksiyonunda 6-12 yaş aralığındaki kız ve erkek çocuklar için tasarlanmış 50 farklı ürün bulunacak…

    Mucize™ dizisinin yıldızları moda tutkunu Marinette ve dünyaca ünlü bir moda tasarımcısının oğlu olan “sevimli” model Adrien, Paris’te bir tasarım okulunda öğrencilerdir. Kötülük ve felaketler, sevgili şehirlerini tehdit ettiğinde ikisi gizlice süper kahramanlar Uğur Böceği ve Kara Kedi’ye dönüşürler. Dizinin her bölümünde renkli kötü adamlarla savaşır ve yakalarken, ödevlerini de zamanında yetiştirmeye çalışırlar. İlk kez 2015 yılı Sonbahar’ında gösterime giren animasyon dizisi, günümüzde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde kız ve erkek çocukları arasında en beğenilen programlar biri arasında yer alıyor. Dizinin merakla beklenen ikinci bölümü 2017 Sonbahar’ında gösterilmeye başlandı ve 2018 İlkbahar itibariyle de Avrupa’da Disney Channel ve Fransa’da TF1 üzerinden yeni ülkelerde gösterime girmeye devam ediyor. Tüm dünyada 120’den fazla ülkede çocuklar ve gençler, bu ikonik karakterlere bayılıyorlar.

    GUESS? Inc. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kreatif Başkanı Paul Marciano, “Mucize’nin çocuklara hayal kurmaları ve süper kahraman gibi olmaları için ilham vermesi fikri hoşumuza gidiyor. İzleyicilerin Marinette ve Adrien arasındaki ilişkiyi kendilerine yakın bulmalarının ve süper kahramanlar olarak gizli kimliklerini sevmelerinin bu hikayeyi ilgi çekici hale getirdiğini düşünüyoruz,” diyor ve ekliyor,. “Bu kreasyonun, çocukların içlerindeki gücü harika işlere kanalize edebilecekleri yönündeki olumlu mesajı yayacağını düşünüyoruz.”

    ZAG Kurucusu ve CEO’su Jeremy Zag ise “Mucize Uğur Böceği’nin prodüktörlüğünü yaptığım ilk andan itibaren gençler için havalı çocuklar için de ilham verici bir şey yaratmayı istiyordum. Hiçbir şey bu kombinasyonu uluslararası satış becerileri ve evrensel çekiciliği ile GUESS kadar iyi temsil edemezdi,” diye ekliyor.. “Bu ortaklık ve beraberinde getireceği moda programı bizi çok heyecanlandırıyor; programda kız ve erkek çocuklara hitap eden, havalı, yenilmez süper kahraman stiline sahip günlük kıyafetlerden oluşan benzersiz bir koleksiyon olacak.”

    Dizinin dört ana karakterinden esinlenen yeni GUESS? Kids Koleksiyonu, pamuklu streç, viskos, şifon, kadife ve streç denim kumaşlardan üretiliyor. Kız çocukları için üretilen kıyafetler, Uğur Böceği karakterinden ilham alan, şirin, benekli bir motife sahip. Tatlı Marinette’i hatırlatan çiçek baskıları; şifon üstlerde, tığ işi korseli, dökümlü elbiselerde ve saten bomber ceketlerde kendini gösteriyor. Marinette’ten esinlenen kıyafetlerde tercih edilen renkler yumuşak pembe tonları olurken, kırmızı ve siyah Uğur Böceğinin sahip olduğu dinamik “kız gücünü” içinde barındırıyor.

    Erkek çocuklar için, skinny denim, tişörtler, ekose gömlekler, yün ve suni deri motosiklet ceketleri gibi sevilen parçalar, vücudu saran, havalı kentli tasarımların temelini oluşturuyor. Farklı tonlarda denim ve beyaz, Adrien’ın rengiyken, siyah, ekose ve enerjik yeşil limon rengi Kara Kedi’nin dünyasını hayata geçiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.