DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güncel, yenilikçi ve daha teknolojik ‘Yenibiriş’

    Güncel, yenilikçi ve daha teknolojik ‘Yenibiriş’
    24.09.2023
    A+
    A-

    Günümüzün mevcut dinamikleri içinde kendimizi daha yenilikçi bir yere konumlandırıp hizmetlerimizi de bu minvalde gerçekleştirmek için teknolojik bir insan kaynakları şirketine dönüştük” diyen Yenibiriş.com Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bedriye Uğur Özmen, bu deneyimi de “Hayatı İşle, Yenibiriş’le!” sloganıyla sunduklarını ifade ediyor. Yenilenen kurumsal kimlikle birlikte geçmişin tecrübesiyle geleceğin dinamizmini bir araya getirdiklerini söyleyen Özmen, böylelikle bugünü ve geleceği yakaladıklarını belirtiyor.

    Dijitalleşmenin yaygınlaşması ve beraberindeki teknolojiler, iş ilanı yayınlayan sitelerin de mevcut koşullara ayak uydurması ihtiyacını zorunlu kılıyor. Sektör içindeki değişim ve yeniden yapılanmada her zaman öncü rol üstlenen Yenibiriş de 2000 yılında başladığı macerasında şimdi yeni bir döneme girmiş bulunuyor. Geçtiğimiz yıl alınan yatırım doğrultusunda kendilerini “teknolojik insan kaynakları şirketi” olarak konumlayıp iş süreçlerini bu doğrultuda geliştirdiklerini vurgulayan Yenibiriş.com Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bedriye Uğur Özmen, “İş arayanların sadece ‘ilan kriterlerini karşıladıkları işi’ değil, kendi isteklerine – yetkinliklerine – ihtiyaçlarına uyan ve hayatlarını işleyebilecekleri, değer katabilecekleri işe kavuşmalarını sağlayan bir platform olma hedefimiz var” dedi.

    Yenibiriş, yenilenen kurumsal kimliğiyle günceli yakalıyor

    Yenibiriş’in kurulduğu 2000 yılından bu yana yenibiris.com olarak hayatımızda var olduğunu fakat sektörün mevcut yapısı içinde değişim ihtiyacının güncel bir zorunluluk olduğunun altını çizen Özmen, “İnternetin artık hayatımızın ana unsurlarından olduğu 2023 yılında marka isminde ve logosunda yer alan ‘.com’ tanımını kaldırmamız gerektiğini düşündük. Bununla birlikte yenilenen vizyonumuz ve hedeflerimizi daha iyi yansıtacak, daha dinamik ve daha esnek bir logo tasarladık. Bunun yanı sıra 2000 yılından bu yana insan kaynakları alanındaki deneyimimize yeni teknolojileri ve vizyonumuzu ekledik. İş arayanların kendilerine en uygun ve kişisel gelişimlerini de tamamlayan bir iş bulmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Bunu da yeni teknolojileri kullanarak ve süreçlerin daha objektif ve hızlı ilerlemesini sağlayarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

    Hayatı İşle, Yenibiriş’le! sloganıyla yepyeni bir deneyim

    Yenibiriş’in 2022 yılında aldığı yatırım doğrultusunda vizyon ve hedefini “teknolojik insan kaynakları şirketi” olmak ve işe alım süreçlerinde aday ve işverenlere yönelik 360° hizmet sunmak üzere güncellediğini söyleyen Özmen, bu kapsamda atılan adımları şöyle özetledi: “İş hayatınızın en başında da olsanız ortalarında da olsanız, daha iyi hissedeceğiniz ve mutlu olacağınız bir iş fırsatını yakalamak için harekete geçmeniz gerekiyor. Kendinizi tanımanız, ihtiyaçlarınızı ve yetkinliklerini belirlemeniz ve bulunduğunuz noktadan ileri gitmek için adım atmanız gerekiyor. Bu adımı atarken hepimiz güvendiğimiz yerlerden destek alırız. Tüm bu süreçte size hizmet vermek üzere kendisini geliştiren Yenibiriş`in renklerini de mavi ile güven – esneklik ve iş dünyasını, yeşil ile harekete geçme ve pozitifliği hissedebileceğiniz şekilde oluşturmak istedik. 2022 yılında yeni yatırımımız ve 2023’te yapmaya başladığımız yeni ürün geliştirmeleri ile ‘Teknolojik İnsan Kaynakları Firması’ olma yolunda adımlarımızı atıyoruz. Başlatmış oluğumuz yapay zekâ tabanlı iş alım teknolojileri ile sektöre dinamizmi ve beklenen verimliliği getirmeyi hedefliyoruz. İnsan kaynakları adımlarının dijitalleştiği ve İK ekiplerinin zamanlarını daha kaliteli ve verimli kullanabildiği bir süreç için Vadistanbul Bilişim Vadisi’ndeki yeni ofisimizde geliştirdiğimiz ürünlerimiz, iş arayanlar ve iş verenler için yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu deneyimi de Hayatı İşle, Yenibiriş’le! sloganımızla tutundurmak istiyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.