DOLAR 32,4232
EURO 34,821
ALTIN 2401,027
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güne Dr. Mehmet Öz’le Sony Channel’da sağlıklı başlayın

    Güne Dr. Mehmet Öz’le Sony Channel’da sağlıklı başlayın
    11.08.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü Dr. Mehmet Öz’ün neşeli ve eğlenceli anlatımıyla 7’den 77’ye herkesi ekran başına toplayan çok yönlü sağlık ve sağlıklı yaşam programı “Dr. Öz Show”, hafta içi her gün Sony Channel ekranlarında! Dünyada 118 ülkede yayınlanan ve 9 Emmy Ödülü bulunan Dr. Öz Show, hafta içi her gün saat 09:35’te izleyicisiyle buluşuyor.

    Türk-Amerikalı Doktor Mehmet Öz’ün kendine özgü yaklaşımıyla sağlıklı yaşam üzerine konuklarıyla sohbet ettiği Dr. Öz Show, hafta içi her gün Sony Channel’da izleyicisiyle buluşuyor. Her gün yeni bir konuyu ilginç bilgiler ve öykülerle izleyicilerine aktaran, programına konuk ettiği isimlerle yaptığı sohbetlerle Amerikalıların sevgilisi Dr. Öz, her gün saat 9:35’te Sony Channel ekranlarında.

    Ödüle doymayan Show

    İlk olarak dünyaca ünlü “The Oprah Winfrey Show”un içinde bir program olarak yayınlanmaya başlayan Dr. Öz Show, 2009 yılında , ayrı bir program olarak yayınlanmaya başladı. Çok kısa bir süre içerisinde yalnız ABD’de değil tüm dünyada inanılmaz bir hayran kitlesine ulaşan ve dünyada 118 ülkede yayınlanmaya başlayan Dr.Öz Show, Dr. Mehmet Öz’ün kendine has tarzı ve eğlenceli yaklaşımıyla Türkiye’de de ilgiyle takip ediliyor. Sony Channel ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Dr. Öz Show, bugüne dek ‘En Bilgilendirici Talkshow’ ve ‘En İyi Talk Showcu’ dallarında tam 9 kez “Daytime Emmy Ödülü”ne layık görüldü.

    Dr. Öz Show, hafta içi her gün saat 09:35’te Sony Channel’da…

    Sony Channel frekans bilgileri: Digiturk 51. Kanal, D-Smart 52. Kanal, Tivibu 63. Kanal, Teledünya 256. Kanal, Turkcell TV 149. Kanal, Türksat 11558 30000 Vertical 2/3

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.