DOLAR 32,5805
EURO 34,7977
ALTIN 2507,608
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güneşin zararlı ışınlarına karşı Biolog ile tam koruma

    Güneşin zararlı ışınlarına karşı Biolog ile tam koruma
    18.02.2018
    A+
    A-

    Güneşin zararlı ışınlarından, gebelikten kaynaklanan hormonal değişimlerden, doğuştan veya çocuklukta oluşan lekeler, kurtulmak için yoğun çaba gösterilen cilt sorunlarının başında geliyor. Biolog Leke Kremi; içeriğindeki papatya, jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, meyan kökü, buğday yağı ve vitaminler sayesinde ciltteki lekelere ve ton farklılıklarına meydan okuyor.

    Cilde rengini veren melanin pigmentleri cildin bir bölgesinde biriktiğinde o bölgede cildin doğal renginden daha koyu bir leke oluşuyor. Bu lekeler genelde yüz, boyun, dekolte bölgesi ve ellerde oluşmakla birlikte, yaz aylarında güneşe maruz kalan tüm vücut bölümlerinde de etkili olabiliyor.

    Biolog Leke Kremi, sabah ve akşam düzenli olarak ince bir tabaka halinde sürüldüğünde ciltte zamanla oluşmuş lekelerden yazın ortaya çıkan güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarını gidermeye yardımcı oluyor.

    Ellerde oluşan yaşlılık lekelerinde ve hamilelik ile birlikte oluşan lekelenmelerde de Biolog Leke Kremi ilk başvurulacak kurtarıcılardan biri.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.