DOLAR 32,2564
EURO 34,7775
ALTIN 2395,009
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan, Antalya’da iki farklı otel projesinde yer aldı

    Günsan, Antalya’da iki farklı otel projesinde yer aldı

    Sektöründe fark yaratan ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ürünlerini şekillendiren Günsan Elektrik, inşaat projelerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Son olarak Antalya’daki Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel projelerinde yer aldı. 

    Günsan Elektrik, anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün gamı ile Türkiye ve dünyada birçok prestijli konut projesine çözümler sunuyor.  Son olarak, Antalya’da yer alan Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel Günsan’ı tercih etti.

    İki projede de Domino serisi kullanıldı

    Türkiye’nin birçok bölgesinde önemli gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan Elektrik, Antalya’da yer alan Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel projesinin elektrik anahtarı tasarımını üstlendi. Her iki projede de Domino serisinin üçlü çerçeveden oluşan elektrik anahtarları yer aldı. Porto Bello Hotel Resort & Spa’da metalik bej, Öz Kaymak Hotel’de ise bronz füme rengi kullanıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.