DOLAR 32,3719
EURO 34,7783
ALTIN 2412,414
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan, çocukların eğitimi için koştu

    Günsan, çocukların eğitimi için koştu
    23.11.2017
    A+
    A-

    Günsan Koşu Takımı, 12 Kasım 2017 tarihinde 39.su düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka ile koştu.

    Maratonda, Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan ve 1863 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliği misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti adına koşan Günsan çalışanları “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” projesi için topladıkları bağışlarla 60 çocuğun 1 yıllık eğitim masraflarına katkı sağladı.

    Konu ile ilgili konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “Günsan ailesi olarak bu etkinlik vasıtası ile çocukların eğitimine katkı sunma ve aydınlık bir gelecek için onlara inandığımızı gösterme fırsatı yakaladığımız için oldukça mutluyuz. Spor ile eğitimi birleştiren bir projede yer almak bizim için keyifli bir süreçti. Günsan ailesi, 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda çocukların eğitimi için koştu.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.