DOLAR 32,5533
EURO 34,8569
ALTIN 2432,08
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan, e-ticaret satışlarını ilk çeyrekte yüzde 161 artırdı

    Günsan, e-ticaret satışlarını ilk çeyrekte yüzde 161 artırdı

    Anahtar priz sektörünün lider şirketlerinden Günsan, e-ticaret kanallarındaki pazar payını her geçen gün artırıyor. Günsan, geçtiğimiz yıllın ilk çeyreğine kıyasla e-ticaret satışlarını yüzde 161 oranında artırdı.

    Günsan Elektrik, anahtar ve priz alanındaki yenilikçi ürünleriyle e-ticaret kanallarındaki ürün gamını her geçen gün genişletiyor. Trendyol, hepsiburada, amazon, gittigidiyor ve n11 kanallarında satışları süren Günsan, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine kıyasla satışlarını yüzde 161 oranında artırdı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Eticaret, günümüzde her sektör için önemli bir kanal. Günsan olarak hem kendi sitemizden hem de ulusal ve uluslararası birçok e-ticaret kanalı üzerinden ürünlerimizi tüketici ile buluşturuyoruz. Son üç ayda online satış kanallarımızda geçtiğimiz yıla göre bir büyüme yaşandı. Bu alanlara daha fazla ağırlık vererek, daha geniş bir ürün gamı sunmaya devam edeceğiz.”

    Çift girişli USB anahtar prize ilgi büyük

    Evde olduğumuz bu dönemde e-ticaret kanallarında, ev eşyalarında işlem hacmi %165, işlem adedi ise yüzde 117 arttı. Bu süreçte pek çok kişinin eviyle ilgilenip evin eksiklerini tamamlamaya başladıklarını gözlemlediklerini belirten Çapan, “Aydınlatma, beyaz eşya ve mobilya gibi temel yaşam malzemelerine yönelimde artış yaşandı. Evde sıklıkla kullanılan telefon, tabletlerin aynı anda şarj edilmesini sağlayan çift girişli USB anahtar prizlerimiz de en fazla satın alınan ürünler arasında yer alıyor.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.