DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Floor serisi ile ofislerde kablo karmaşasına son

    Günsan Floor serisi ile ofislerde kablo karmaşasına son

    Yenilikçi ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratan Günsan Elektrik, Floor serisi ile ofislerde tüm iletişim ve güç ihtiyaçlarına yanıt vererek kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. 22 farklı elektrik ve data prizi seçeneğinden oluşan seri, ofis ve işyerlerinde masaüstü ve zeminde kullanılarak, pratik, şık ve ekonomik çözüm sunuyor.

     

    Değişen ihtiyaçlara yenilikçi ve ekonomik çözümler sunan Günsan, ofis ve işyerleri için esnek kullanım sağlayan, 22 farklı elektrik ve data prizi seçeneği sunuyor. Floor serisi yaygın Avrupa, İngiliz ve Amerikan prizlerine ilaveten telefon, data, HDMI ve USB prizleri içeriyor. Ofislerde kullanıcıların internete bağlanabilmesine, televizyon izlemesine veya telefonla görüşmesine imkân sağlayan, tüm güç ve iletişim ihtiyaçlarına yanıt veren seride ayrıca su geçirmez modeller ve farklı senaryolara uygun masa priz tipleri de bulunuyor.

     

    Kablo karmaşasından kurtulun

    Ticari binalardan ofislere, ahşap, halı, seramik, granit ve mermer zeminlerde uygulanabilen Floor serisi, zemindeki çirkin kablo karmaşasını ortadan kaldırarak kısa devre ve kablolara takılıp düşme gibi tehlikeleri de önlüyor. Kablo karmaşası olan, mekanlarda daha güvenli ve konforlu bir ortam oluşturan Floor serisi prizleri, alüminyum malzemeden altın ve gümüş rengi, plastik (ABS) malzemeden siyah olmak üzere 3 rengiyle şık bir görünüm de sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.