DOLAR 32,3105
EURO 34,6504
ALTIN 2407,135
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan ile pratik yaşam alanları oluşturun

    Günsan ile pratik yaşam alanları oluşturun

    Yenilikçi anahtar ve priz ürünleriyle dekorasyonda estetiği işlevsel detaylarla buluşturan Günsan Elektrik, Eqona Pratik Serisi ile estetik ve teknolojiyi buluşturuyor. Pratik yaşam alanları oluşturma hedefiyle fonksiyonel özellikleri tek bir prizde buluşturan Günsan, hayatımızın merkezinde yer alan telefonları şarj etmeyi kolay hale getiriyor.

    Ailenin tüm fertlerinin evlerde vakit geçirdiği bu günlerde çalışmak, ödev yapmak gibi tüm aktiviteler yaşam alanlarında gerçekleşiyor. Elektronik aletlerin şarj süreleri de çok daha büyük önem taşıyor. Evde geçirilen zamanın konforunu arttırmak ve çalışma verimini bir üst noktaya taşımak içinse devreye Günsan Eqona Telefon Tutucu’lu 2 Çıkışlı USB Şarj Prizi giriyor.

    Yaşamın tüm temposuyla devam ettiği evlerde Günsan, Eqona serisinde yer alan Telefon Tutucu’lu 2 Çıkışlı USB Şarj Prizi ile hayatı kolaylaştıracak detaylarla fark yaratıyor. Beyaz, krem ve metalik renkleriyle ev stiliyle görsel bir bütünlük yakalayan şarj prizi, telefonun yer ile temasını önleyen tutucu ile de dikkat çekiyor. İki farklı çıkışı bulunan priz, aynı anda iki cihazın şarj edilebilmesine olanak sağlıyor. Hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor aynı zamanda temponun kesintisiz bir şekilde devam etmesine yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.