DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan iş ortaklarını Tayland Pattaya’da ağırladı

    Günsan iş ortaklarını Tayland Pattaya’da ağırladı
    27.12.2019
    A+
    A-

    Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, başarılı bayilerini Tayland Pattaya gezisinde ağırladı. 6 günlük gezi boyunca Pattaya’da Mercan Adası’nı gezen, timsah çiftliğine konuk olan Günsan bayileri hem yakından tanışma fırsatını buldu hem de keyifli anlar yaşadı.

    Güçlü bayi ağıyla tüm Türkiye’ye ve 50’ye yakın ülkeye ürünlerini ulaştıran Günsan, 25 kişilik bir bayi grubunu 25 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasında Tayland Pattaya’da ağırladı. Günsan ekibi ve bayileri Pattaya’nın turistik yerlerini gezerek, keyifli vakit geçirdiler.  Mercan Adası’na giderek su altı güzelliklerini keşfeden, bir timsah çiftliğine konuk olarak macera dolu anlar yaşayan Günsan bayileri, Pattaya’da yaz mevsimini tekrar yaşama fırsatını da buldu.

    “Farklı rotalarda buluşmaya devam edeceğiz”

    Günsan’ın bayileri ve iş ortaklarıyla her zaman bir aile olduğunu söyleyen Günsan Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Bayilerimizle değişikler yerlere gitmek, değişik kültürleri beraber tanımak bizim için çok keyifli. Artık geleneksel hale gelen gezilerimiz farklı rotalarda devam edecek. Bu gezi hepimiz için son derece motive edici oldu. Hep birlikte çok güzel deneyimler yaşadık ve ilişkilerimizi güçlendirme fırsatı bulduk. Günsan ailesinin bir parçası olan bayilerimize bu tür gezilerle teşekkür etmeye devam edeceğiz.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.