DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Karamanlı iş ortaklarına yeni nesil şalt ürünlerini tanıttı

    Günsan Karamanlı iş ortaklarına yeni nesil şalt ürünlerini tanıttı

    Günsan Elektrik, Türkiye’nin dört bir yanında bayileriyle ve iş ortaklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Karaman’da bir seminer veren şirket, seminere katılan Karamanlı elektrikçilere Valta yeni seri şalt ürünlerini tanıttı. Seminerde ayrıca dijital kanallar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

    Türkiye genelinde 17 bin parçalık potföyünü 54 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan, düzenlediği seminer ve eğitim programlarıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortaklarıyla da bir araya geliyor. Karaman’da New Karaman Otel’de bir seminer düzenleyen Günsan, daha etkin bir stok yönetimine imkan veren ve yeni nesil üretim teknolojisi ile üretilen Valta serisi şalt grubunu tanıttı.

    Düzenlenen seminere katılan 110 elektrikçi iş ortağı, yeni seri şalt ürünlerinin yanı sıra dijital kanallar hakkında da detaylı bilgi aldı. Etkinliğin sonunda ise seminere katılım gösteren 5 elektrikçiye çekilişle avometre hediye edildi. Önümüzdeki dönemde Günsan, farklı illerde bayileriyle bir araya gelmeye devam edecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.