DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’dan 8 Mart’a özel kampanya

    Günsan’dan 8 Mart’a özel kampanya

    Erkek egemen elektrik sektöründe kadınlara iş fırsatları yaratan Günsan Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sosyal medya hesabında bir kampanya başlattı. Birbirinden güçlü yönleriyle tanınan Kleopatra, Audrey Hepburn ve Frida için eğlenceli filtreler hazırlayan Günsan,  Instagram hesabında bir yarışma düzenledi. “Hayatı aydınlatan kadınlardan sen hangisisin?” sorusuna yorum yaparak arkadaşlarını etiketleyenler, ödül olarak Günsan’dan hediye kazanma şansı yakalayacak.

    Elektrik sektöründe kadınlar için yeni iş fırsatları sunan Günsan Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medyada bir kampanyaya imza attı. Tarihte iz bırakan güçlü kadınlar  Kleopatra, Audrey Hepburn ve Frida’nın karakterlerini yansıtan filtreleri kullanıp poz veren kadınlar aynı zamanda yarışmaya katılma fırsatı yakalayacak. “Hayatı aydınlatan kadınlardan sen hangisisin?” sorusuna yorum yaparak arkadaşlarını etiketleyenler Günsan’dan hediye kazanma şansı elde edecek. Kampanyanın geniş kitlelere ulaşması için iş birliği yapılan isim ise Influencer Nihan Erten oldu.

     

    Hikâyeleriyle hayata ışık olan kadınlardan ilham alındı

    Geleceği şekillendiren yaklaşımları iş süreçlerine dahil ederek yenilikçi projelere imza atan Günsan Elektrik, erkek hakimiyetinin daha fazla olduğu elektrik sektöründe kadınların daha fazla yer alması için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda kendi imkanlarıyla elektrik dükkanı açan elektrik ustası Hanife Kaymaz’dan ilham alarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü–İŞKUR Sancaktepe Hizmet Merkezi iş birliği ile  “Hayatı Aydınlatan Kadınlar” projesini hayata geçiren Günsan Elektrik, elektrik sektörüne kadın elektrik ustaları kazandırmıştı.

     

    Tarihte iz bırakmış ve hikâyeleriyle tüm insanlığa ilham olmuş kadınları Instagram filtrelerine dönüştüren Günsan Elektrik, bu kez sosyal medya aracılığıyla kadınlara dokunacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.