DOLAR 32,4938
EURO 34,7279
ALTIN 2488,138
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’dan Ar-Ge hamlesi Katma değeri yüksek ürünlerle ekonomiye destek

    Günsan’dan Ar-Ge hamlesi  Katma değeri yüksek ürünlerle ekonomiye destek
    24.06.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleri için AR-GE ve inovasyona sektörün üzerinde bir pay ayıran Günsan, yatırımlarını önümüzdeki dönemde yüzde 50 daha artırmayı hedefliyor. Değişen ihtiyaçlardan yola çıkarak müşteri odaklı inovatif fikirler ve ürünler geliştiren Günsan, 2019 yılı içinde yeni akıllı ürün grubunu sektöre kazandırmayı planlıyor.

     Anahtar ve priz sektöründe yeni geliştirdiği ürünlerle performansını her yıl bir üst seviyeye çıkaran Günsan, akıllı ürün ve çözümleriyle sektörde fark yaratıyor. Dünyada ilk kez kullanıcıların akıllı telefon uygulamasıyla kendi anahtarını veya prizini istediği gibi tasarlayabildiği özel bir program geliştiren Günsan, rekabetçi yapılarını güçlendirecek çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

     Perakende alanında çalışmalarını genişletmek istediklerini belirten Günsan Ceo’su Francisco Gil Garcia, katma değeri olan ürün ve çözümler ile sektörde farklılık yaratmak üzerine ilerlediklerini belirterek şunları söyledi: “Gelişen ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda bugün, elektrik anahtarları ve prizleri işlevselliklerinin yanı sıra kaliteleri ve tasarımları ile de yaşam alanlarının bir parçası haline geldi. Günsan olarak, ürünlerimizde en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Herkesin zevkine uygun olacak şekilde tasarımlar geliştiriyoruz ve ihtiyaçlara yönelik ürünler tasarlamaya çalışıyoruz.”

     Ülke ekonomisine ve sektöre katkı sağlamayı amaçlıyoruz

    Radius serisi için özel olarak geliştirdikleri Radius App ile dünyada ilk kez kullanıcıların akıllı telefon uygulamasıyla kendi anahtarını veya prizini istediği gibi tasarlayabildiklerini ve Valta serisindeki yüksek teknoloji ile üretilen yeni nesil sigorta ürünleriyle de rekabetçi yapıları güçlendirdiklerini ifade eden Garcia, sektördeki konumlarına önemli katkılar sağladıklarını belirtti: “Uzmanlık alanımız olan anahtar priz ürünlerini üretirken, her bir ürün için hem ülke hem de sektöre katkı sağlamayı hedefliyoruz. Günümüzde inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları farklılaşmayı sağlayan en önemli unsur. Ar-Ge çalışmalarına sektörün üzerinde pay ayırarak, yeni teknoloji ve trendler içeren yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu yatırımlarımızı yüzde 50 daha artırmak üzerine bir hedefimiz var. Üzerinde çalıştığımız yeni ürün gruplarımız hem farklı pazarlara girişimizi kolaylaştıracak hem de sektördeki farkımızı ortaya koyacak.”

     Anahtar/priz, grup prizler, aksesuarlar, sigorta kutuları, şalt grubu, kauçuk fiş ve prizler ile kablo kategorilerinde toplam 17 bin parçalık ürün portföyüne sahip Günsan, 50 milyon adetin üzerinde anahtar/priz üretim kapasitesi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.