DOLAR 32,3087
EURO 35,0594
ALTIN 2276,159
BIST 8991,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gürültüyü kontrol altına alan akustik çözümler

    Gürültüyü kontrol altına alan akustik çözümler
    08.05.2020
    A+
    A-

    Pozitif, konsantrasyonu ve verimliliği artıran mekanlar yaratmak için yalnızca ne duyduğumuz değil, ne hissettiğimiz de son derece önemli. Profesyonel, inovatif ve fonksiyonel bakış açısı ile üstün performanslı çözümleri bir araya getiren Knauf, akustik sistemleri ile rahatsız edici tüm arka plan seslerini azaltırken, çevreye ve sağlığa duyarlı sistemlerini tüm yaşam alanlarına ulaştırarak “Güvende kalın” mesajı veriyor.

    Bireyin yaşam alanında kendini konforda ve güvende hissetmesi, gürültünün planlı bir biçimde denetim altına alınmasıyla gerçekleşiyor. Bu doğrultuda pozitif, konsantrasyonu ve verimliliği artıran mekanlar yaratmak için yalnızca ne duyduğumuz değil, ne hissettiğimiz de son derece önem arz ediyor. Profesyonel, inovatif ve fonksiyonel bakış açısı ile üstün performanslı çözümleri bir araya getiren Knauf, akustik sistemleri ile rahatsız edici tüm arka plan seslerini azaltırken, çevreye ve sağlığa duyarlı sistemlerini tüm yaşam alanlarına ulaştırarak “Güvende kalın” mesajı veriyor.

    Kötü kokuları hapseden Knauf Cleaneo® ile yüksek ses yutum değeri

    Knauf’un sunduğu akustik çözümler içerisinde geniş ürün yelpazesine sahip alçı bazlı Cleaneo® Akustik Alçıpan®ürünleri yüksek değerde ses yutum kat sayısına sahiptir. Ürün ailesinden biri olan Knauf Cleaneo® Dağınık Dairesel Delikli (8/15/20 D) ile diğer tüm perforasyon tiplerinde olduğu gibi asma tavan ve giydirme duvar sistemleri uygulanabilmektedir. Knauf Cleaneo® Dağınık Dairesel Delikli  8/15/20 arkasındaki siyah veya beyaz akustik kumaş kaplaması ile alternatifli estetik  tasarımı ve gelişi güzel perforasyonu ile uygulama kolaylığı sağlamaktadır. Cleaneo® Akustik Alçıpan® ailesi uygulama sonrası istenen renge boyanabilmektedir. Tüm plaka tipleri ile uygun tavan derinliği ve mineral yün kullanılarak 0,50 αw ile 0,80 αw  arasında ses yutum değeri elde edilebilir. Akustik ortamlar yaratırken estetik yüzeyler elde edebilmeyi sağlayan Cleaneo® Akustik Alçıpan®içeriğindeki zeolit katkısı sayesinde ortamdaki kötü kokuları hapsederek yok ediyor.

    A sınıfı ses yutum değerine sahip Heradesign®  

    A sınıfı ses yutum değerine sahip Heradesign® ürünleri ahşap yünü, magnezit bağlayıcı ve su bileşenlerinden oluşuyor. Son derece estetik yüzeyler sunmaya imkan veren Heradesign® ürünleri ile gürültü kolaylıkla kontrol altına alınabiliyor. Aynı zamanda yüzde 100 geri dönüşüme uygun olan ürünler profillere vidalanarak asma tavan ve modüler T taşıyıcılı sistem asma tavan olarak kullanılabildiği gibi Baffle sistemi olarak da kullanılabilir. İlave olarak mevcut duvarlar üzerine giydirme şeklinde de uygulanan ürün grubu ses yutucular; Macro, Fine, Superfine ve ses iticiler ise; Micro ve Plano olup grubun en yüksek ses yutum değerine sahip ürünü  1,0 αw ile Heradesign® Superfine’dır.

     1,00 αw değerindeki A sınıfı ses emilimi ile AMF TOPIQ®

    AMF TOPIQ®’in de dahil olduğu Knauf AMF taş yünü serisi, modüler asma tavan sistemlerinde kullanıcılarına kolay uygulama ve akustik değerler sunuyor. TOPIQ® Prime, TOPIQ® Efficient Pro, TOPIQ® Sonic element ürünleri kullanım kolaylığı ve maksimum ses emilimi ile dikkat çekiyor. TOPIQ® Prime 0,95 αw değeri ile A sınıfı ses emilimi olan yüksek performanslı bir ürünken aynı zamanda sade şıklığı sayesinde estetik yüzeyler oluşturuyor. TOPIQ® Efficient Pro 1,00 αw değeri ses yutumu özelliğinin yanı sıra TOPIQ® Prime ile birlikte nem dayanımı RH %100’dür. Çerçevesiz tavan paneli TOPIQ®Sonic element ise yuvarlak, köşeli, oval şekil alternatifleriyle tek parçalı panel tasarımı sayesinde son derece estetik ada panel çözümleri sunarak AMF taş yünü serisi asma tavan sistemleri içerisinde ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.