DOLAR 32,5991
EURO 34,7223
ALTIN 2496,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Güvenli Araç Kullanımı’ projesiyle Santa Farma’ya ödül

    ‘Güvenli Araç Kullanımı’ projesiyle Santa Farma’ya ödül
    22.10.2020
    A+
    A-

    KİPLAS tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği İyi Uygulama Yarışması’na, “Güvenli Araç Kullanımı” projesi ile katılan Santa Farma ikincilik ödülüne layık görüldü.

    Santa Farma KİPLAS tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği İyi Uygulama Yarışması’na “Güvenli Araç Kullanımı” projesi ile katıldı. Yarışmaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, akademisyenler ve alanında öncü firmaların yetkilileri jüri üyeliği yaptı. Birbirinden değerli projeleri özenle inceleyen jüri üyeleri Santa Farma’yı “Güvenli Araç Kullanımı” projesi ile ikincilik ödülüne layık gördü.

    Hayatın her alanına fayda sağlayacak farklı projeleri hayata geçiren Santa Farma, Güvenli Araç Kullanımı projesi ile güvenli araç kullanım kültürünün benimsenmesine ve uygulanmasına öncü oluyor. Bu sayede trafik kazası ve cezalarında ölçülebilir seviyelerde azalmalar sağlıyor. Proje sayesinde akaryakıt tüketiminde düşüş sağlanırken daha temiz bir dünya için atmosfere karışan karbon emisyonunun azalmasına da katkıda bulunuyor.

    Santa Farma, 2017 yılından beri kendi şirket araçlarında uyguladığı Araç Güvenlik Sistemi sayesinde toplam trafik kazalarında %41,4, sürücü kusuru bulunan trafik kazalarında %48,5, trafik kazalarına karışan sürücü sayısında %35,9, trafik cezalarında %8,3, hız cezalarında %24,4, cep telefonu kullanımı ile ilgili cezalarda %20,5, akaryakıt tüketiminde %8 azalma sağladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.