DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güzelliğin zirvesi La Colline, eşsiz ürünleriyle sadece Boyner’de

    Güzelliğin zirvesi La Colline, eşsiz ürünleriyle sadece Boyner’de
    06.12.2018
    A+
    A-

    Kozmetik severlerin merakla beklediği İsviçreli cilt bakım markası La Colline, Boyner’le birlikte yeniden Türkiye’de. Daha genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmak isteyen herkes, Aralık ayı itibari ile Boyner mağazalarında La Colline farkını deneyimleyebilecek.

    Güzelliğin zirvesi La Colline’in eşsiz ürünleri, Aralık ayı itibariyle güzelliğin adresi Boyner’de yerini alıyor. İsviçre Rivierası’nda doğan ve sunduğu biyoteknolojik ürünleri ile cilt bakımında zirve ve eşsiz bir deneyim vadeden La Colline, Boyner’le birlikte yeniden Türkiye’deki hayranlarıyla buluşuyor.

    La Colline ile Boyner arasındaki iş birliğini duyurmak ve markanın Türkiye’de kozmetik severlere sunacağı ürünleri tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenlendi. 6 Aralık Perşembe günü Le Meridien İstanbul Otel’de yapılan tanıtım toplantısına La Colline CEO’su Ghislain Pfersdorff, MM Grup Genel Müdürü Claudia Mosele Han ve Boyner Büyük Mağazacılık Kozmetik Direktörü Dilek Çağlayan Değirmenci katıldı.

    “Lüks kozmetiği ulaşılabilir hale getirerek sektörde otorite konumuna ulaştık”

    Boyner Büyük Mağazacılık Kozmetik Direktörü Dilek Çağlayan Değirmenci, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Lüks kozmetik alışverişi dendiğinde akla ilk olarak Boyner geliyor. Marka ve ürün çeşitliliğinin yanı sıra uzman personelimizle fark yaratıyoruz. Sunduğumuz avantajlı fiyatlar ve kampanyalarla lüks kozmetiği ulaşılabilir hale getirerek sektörde otorite konumuna ulaştık. Dünyaca ünlü 120’den fazla marka ve 10 binden fazla ürün Boyner kozmetik çatısı altında bir araya geliyor. Şimdi de İsviçreli cilt bakım markası La Colline’in merakla beklenen ürünlerini kozmetik severlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz La Colline’in eşsiz ürünlerine mağazalarımızdan ve boyner.com.tr’den ulaşabilecekler.”

    Değirmenci sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle üst segment cilt bakım ürünlerine ilgi gösteren müşterilerimiz Aralık ayı itibariyle mağazalarımızda ve boyner.com.tr’de yerini alan La Colline’in ürünlerini, özellikle NativAge serisini çok beğenecek. Daha genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmak isteyen herkes, Boyner mağazalarında La Colline farkını deneyimleyebilecek”. Boyner kozmetik kategorisinde yaşanan yılbaşı coşkusundan da bahseden Değirmenci, “Yılın bu döneminde Boyner mağazalarında yılbaşı coşkusu yaşanıyor. Yılbaşı hediye alışverişinin odak noktası olan kozmetik ürünlerinde de müşterilerimize zengin seçenekler, çok özel ürün setleri ve avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Zengin kozmetik dünyamızda; parfümlerden cilt bakım ürünlerine, ruj seçeneklerinden allık, fondöten, maskara ve makyaj aksesuarlarına kadar yeni yıla ayrı bir ışıltı katacak çok sayıda güzellik ürünü, çok özel fiyatlarla yer alıyor. Kendini özel hissetmek isteyen herkesi mağazalarımıza davet ediyoruz.” dedi.

    LA COLLINE, İsviçre Biyoteknoloji Riviera’sında, büyüleyici bir bölgede doğmuştur. Markanın doğduğu yer Sion, Valère ve Tourbillon tepeleri arasında doğmuştur, “colline” Fransızca’da “tepe” anlamındadır ve markanın isim kaynağı, değişmez gücün sembolleri olan bu tepelerdir.

    O tarihten beri, La Colline Hücre Araştırma Laboratuvarları, hücresel tedavi alanında dünyaca ünlü olan biyoteknoloji merkezi İsviçre Rivierası’na önemli ölçüde katkı sağlamıştır.

    DEĞERLER

    Yüksek Teknoloji, Estetik Uzmanlık

    Araştırma Laboratuvarları 1997’de kurulan La Colline’in geliştirilen tüm formülleri eşsiz bir yaşlanma karşıtı bileşeni olan CMAge Complex çevresinde inşa ediliyor ve hücresel terapi konusundaki araştırmalara aktif katkı sağlanıyor. Mükemmel sonuçlara ulaşan La Colline bu yüksek teknoloji ile çalışmalar yaparken, cilt bakım uygulamalarında benzersiz bir deneyim sunmak için doku ve kokuları özenle tasarlamaya devam ediyor. La Colline yaşlanma karşıtı ve cilt yenileyici ürünleri ile cilt bakımı ritüelinizin vazgeçilmezi olmaya aday.

    Daha genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmak isteyen herkes, Aralık ayı itibari ile Boyner mağazalarında La Colline farkını deneyimleyebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.